Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

THIS IS TOUMBA!!!WELCOME TO HELL!!!ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΜΕ 2-1!!!

This is Toumba”. Ο γαύρος δεν έκανε το γύρο του θριάμβου στην Τούμπα για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Ο κόσμος, αλλά και οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν επέτρεψαν στους «ερυθρόλευκους» να στεφθούν από σήμερα Ψευτοπρωταθλητές. Ο Δικέφαλος βρίσκεται πλέον στην πρώτη πεντάδα για τα πλέι οφ και την Τετάρτη η προσοχή όλων στρέφεται στον μεγάλο «τελικό» με την κούλα στο γήπεδο της Τούμπας.

ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΤΑ ΦΙΛΟΓΑΥΡΑ ΜΜΕ

Πρωτάθλημα στην Τούμπα, Φιέστα μέσα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, νίκη και γύρο του θριάμβου στο Ναό του Δικεφάλου, ονειρεύονται οι Αθηναϊκές φυλλάδες, με τους παίκτες του Ολυμπιακού να θέλουν... εκδίκηση για τον αποκλεισμό από το κύπελλο!

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ VIDEO...ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ...ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥ MEGA

Επειδή το θέμα κασέτες και στημένα παιχνίδια, δεν είναι κάτι καινούργιο, ας θυμηθούμε άλλη μια ιστορία της παράγκας, μέσα από ένα εκπληκτικό video της εκπομπής του MEGA "Το Μαύρο Κουτί", το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου του 1998, την εποχή που η... Παράγκα που έλεγχε διαιτητές για χάρη δύο συγκεκριμένων ομάδων στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τότε που  η Τούμπα έζησε σκηνές ροκ. Διαιτητικά εγκλήματα και επεισόδια. Τα της Παράγκας έγιναν γνωστά μερικά χρόνια αργότερα, όταν αποκαλύφθηκαν μαγνητοφωνημένες συνομιλίες. Τότε ξεκαθάρισαν και αρκετά πράγματα για τον αγώνα του 1988. Έτσι για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι...

IRON MIKE ZAMBIDIS...THE TURK KILLER!!!

Στα... θύματα του Μιχάλη Ζαμπίδη προστέθηκε ο Ali Gunyar. Ο Iron Mike νίκησε τον -ολλανδικής καταγωγής- Τούρκο, στο Iron Challenge 2 και παρέμεινε αήττητος στους επαγγελματικούς αγώνες του επί ελληνικού εδάφους.