Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Η Τότεναμ ιδρύθηκε το 1882, έχει έδρα το Λονδίνο και τα προσωνύμιά της είναι «Τα σπιρούνια» ή "Οι πετεινοί". Τα τελευταία χρόνια η ομάδα επανήλθε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις καθώς έγιναν μεγάλες επενδύσεις από την ιδιοκτήτρια ENIC. Έτσι προσπαθεί να ξαναβρεί τη λάμψη που είχε στις δεκαετίες του 70« και του 80» όταν κατέκτησε τρία ευρωπαϊκά τρόπαια

ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟΥ EUROPA LEAGUE

Από χθες το βράδυ κυκλοφορούν διάφορες ανακρίβειες, σχετικά με τα χρήματα, που θα πάρει ο ΠΑΟΚ με τη συμμετοχή του στον ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Οι όμιλοι δεν είναι «χρυσοφόροι», φέρνουν όμως ένα σεβαστό ποσό στο ταμείο της ΠΑΕ.

ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΟΚ...ΤΟΤΕΝΑΜ,ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ ΚΑΙ ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ

Μία ομάδα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ (Τότεναμ), μία που υποβιβάστηκε απ΄ αυτό χάνοντας από την Λιόν στα πλέι οφ (Ρούμπιν Καζάν) και μία από την Ιρλανδία, που έκανε την έκπληξη και απέκλεισε με μεγάλη δόση τύχης την Παρτιζάν στην παράταση (Σάμροκ Ρόβερς), θα είναι οι ομάδες που θα δουν στην Τούμπα οι φίλοι του ΠΑΟΚ.

ΜΕ ΜΠΑΛΑΦΑ ΠΟΡΘHΤΗ Ο ΠΑΟΚ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟΥ EUROPA LEAGUE!!!

Τι και αν είναι πάντοτε ο αποδιοπομπαίος τράγος...τι και αν όλοι μας τον έχουμε κατηγορήσει ουκ ολίγες φορές για όλα τα δεινά του ΠΑΟΚ όταν η ομάδα μας χάνει σε παιχνίδι που έχει παίξει έστω και σαν αλλαγή....Ο Σωτήρης Μπαλάφας πραγματοποιώντας ίσως την καλύτερη του εμφάνιση με την φανέλα του Δικεφάλου, έδωσε μια μεγάλη πρόκριση, χάρη στο παλικαρίσιο και σεντερφορίσιο γκολ που πέτυχε, αποκτώντας έτσι και αυτός μια μικρή θέση στο πάνθεον της ιστορίας μας.