Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

ΜΕ ΜΠΑΛΑΦΑ ΠΟΡΘHΤΗ Ο ΠΑΟΚ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟΥ EUROPA LEAGUE!!!

Τι και αν είναι πάντοτε ο αποδιοπομπαίος τράγος...τι και αν όλοι μας τον έχουμε κατηγορήσει ουκ ολίγες φορές για όλα τα δεινά του ΠΑΟΚ όταν η ομάδα μας χάνει σε παιχνίδι που έχει παίξει έστω και σαν αλλαγή....Ο Σωτήρης Μπαλάφας πραγματοποιώντας ίσως την καλύτερη του εμφάνιση με την φανέλα του Δικεφάλου, έδωσε μια μεγάλη πρόκριση, χάρη στο παλικαρίσιο και σεντερφορίσιο γκολ που πέτυχε, αποκτώντας έτσι και αυτός μια μικρή θέση στο πάνθεον της ιστορίας μας.

Ο Δικέφαλος παρουσιάστηκε καλά διαβασμένος και ψυχωμένος και παρά τις σημαντικές του απουσίες, κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε...την πρόκριση.

Η ομάδα του Μπόλονι δεν ξεκίνησε καλά τον αγώνα, δέχθηκε την πίεση των Ουκρανών, έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία με τον παρ ολίγο μοιραίο Γεωργιάδη και τελικά βρέθηκε πίσω στο σκορ με ένα χαζό πέναλτι εφεύρεση του Γάλλου διαιτητή μετά από το λάθος του Έτο.

Και ενώ όλοι περιμέναμε να ζήσουμε εφιαλτικές στιγμές στο β μέρος, ο Μπαλάφας με ένα πανέμορφο γκολ ισοφάρισε τον αγώνα και έδωσε άλλον αέρα στον Δικέφαλο.

Το ματς τελείωσε με την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα παίκτη της Καρπάτι και από σήμερα το μυαλό όλων μας είναι στην κλήρωση στο Μονακό.

Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε ακόμη να είχε κερδίσει τον αγώνα αν ο τραγικός διαιτητής και οι βοηθοί του δεν σταματούσαν την ομάδα μας με οφσάιντ και δεν έπαιζαν 90-10 υπέρ των γηπεδούχων.

Τέλος καλό, όχι όμως και όλα καλά μια και η ομάδα μας έδειξε και πάλι τρανταχτές αδυναμίες, κυρίως σε θέματα που αφορούν την ηρεμία και την σωστή ανάπτυξη του παιχνιδιού.Οι απουσίες των Κοντρέρας και κυρίως του Γκαρσία έδειξαν ότι μετά από αυτούς δύσκολα υπάρχει ο παίκτης ηγέτης που θα πάρει την ομάδα στις πλάτες του...

Και τώρα υπομονή μέχρι το επόμενο Ευρωπαϊκό μας ραντεβού στην σκιά της έναρξης του Ελληνικού Πρωταθλήματος την Κυριακή στην Τούμπα, και με την ελπίδα ότι κάτι θα κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι και για εμάς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου