Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

ΤΕΛΙΚΑ Η ΖΕΣΤΗ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΤΑΚΕΦΑΛΑ

Τελικά η ζέστη τους έχει χτυπήσει όλους από τον Πρωθυπουργό τις χώρας κ τον Υπουργό αθλητισμού, μέχρι την ΕΕΑ την ΠΑΕ κ τον ΑΣ. Ας τα πάρουμε ομως με την σειρα.
Ο Πρωθυπουργός κ ο Υπουργός του πιστεύουν ότι έχουν εξυγιάνει το ποδόσφαιρο με την απόφασή να πέσουν Βόλος κ Καβάλα, αλλα την ΑΕΚ με τα τόσα εκατομμύρια χρέος κ δίχως φορολογική ενημερότητα μάλλον την ξέχασαν.
Η ΠΑΕ επιμένει να πιστεύει ότι έχει αγωνιστικό πλάνο όταν δεν ξέρει ακόμη πόσους παίχτες θα έχει το ροστερ στο φετινό πρωτάθλημα όταν αυτό ξεκινήσει.
Ενώ ο Α.Σ έχει διασφαλίσει ότι κανείς δεν θα του πάρει τα προνόμια από τα οφέλη που διαθέτει λόγω γηπέδου κ επιμένουν ότι κάνουν τα πάντα για το καλό του ΠΑΟΚ.
Αν για όλα αυτά δεν ευθύνεται η συνεχόμενη ζέστη που επικρατεί τότε τη αλλο να πιστέψω? Μήπως ότι έχουν την εντύπωσή ότι μας δουλεύουν ψηλό γαζί?
Όχι δεν είμαι τόσο απαισιόδοξος ότι όλοι αυτοί η σωτήρες είναι ικανοί να δουλέψουν τον κόσμο του ΠΑΟΚ.
Κ αν δεν αλλάξουν ρότα σύντομα το καράβι δεν θα αράξει απλά σε αβαθή αλλα θα ξηλώσει κ τα ίσαλα κ τότε να δείτε πως χτυπά όχι η ζέστη αλλα η λαϊκή οργή γιατί αν συνεχίσουν να πιστεύουν ότι μας δουλεύουν δεν θα αργήσει η μέρα που ο λαός μας θα πάρει κ πάλι την κατάσταση στα χέρια του.
Γιατί ευτυχώς για εμάς κ δυστυχώς γι αυτούς τον δικό μας λαό δεν τον επηρεάζει ούτε η ζέστη ούτε το κρύο...Γιατί για μας Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΟ ΑΠ ΟΛΟΥΣ Κ ΑΠ ΟΛΑ.........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου