Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΑΡΑΒΩΝ!!!

Πριν από 2 χρόνια ο Γεωργίου αποκάλυπτε το δήθεν ενδιαφέρον των Αράβων επενδυτών για τον ΠΑΟΚ....Δείτε τι είπε στο καφενείο των φιλάθλων στις 17/11/2008....Και ύστερα έχουν τα μούτρα και ζητούν διορία έως τις 20/2/2011!!!

ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΣΑΙΝΤΙ...

Μετά τον Φρασνίσκο Ζουέλα, ο δεύτερος παίκτης που φεύγει από την Τούμπα είναι ο Ανίς Μπουσαϊντί. Ο Τυνήσιος μετά τη συνάντηση που είχε τον Παντελή Κωνσταντινίδη, συμφώνησε να λύσει το συμβόλαιό του κοινή συναινέσει.
Αύριο (18/1) ο Ανίς Μπουσαϊντί θα περάσει για τελευταία φορά το κατώφλι της Τούμπας. Ο Τυνήσιος μπορεί να είχε δηλώσει ότι θέλει να μείνει μέχρι το καλοκαίρι στην Τούμπα, όμως οι δηλώσεις του μάνατζερ επέδρασαν αρνητικά και το κλίμα δεν ήταν το καλύτερο για τον Τυνήσιο αμυντικό.
Σήμερα είχε συνάντηση με τον Παντελή Κωνσταντινίδη και συμφώνησε να λύσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σήμερα και αύριο αναμένεται να τελειώσει και το τυπικό κομμάτι με τη λύση του συμβολαίου του, με τον ΠΑΟΚ να γλιτώνει 150.000 ευρώ.
Το ερώτημα είναι υπάρχει διάδοχη κατάσταση η η ομάδα ξέμεινε με τον Σνάουτσερ και τον Κοντρέρας?

ΕΔΩ ΠΑΠΑΣ ΕΚΕΙ ΠΑΠΑΣ...ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ...

Αφιερωμένο στους Άραβες επενδυτές και την στήριξη που ζήτησαν από τον λαό του ΠΑΟΚ...

ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ...ΖΗΤΗΣΑΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΩΣ 20/2

Με δελτίο τύπου και όχι με συνέντευξη τύπου,οι Άραβες απέσυραν "προσωρινά" το ενδιαφέρον τους για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Πιο συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος τους ανέφερε:

ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ....ΠΡΟΣ ΝΑΥΑΓΙΟ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ?

Ο Οντέι Αλ Σάμαρι μιλόντας στην εφημερίδα “Θεσσαλονίκη” δήλωσε ότι οι Άραβες υποψήφιοι επενδυτές έχουν ενοχληθεί από δημοσιεύματα. Πιο συγκεκριμένα είπε:

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Θ4 ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Περισσότεροι από 5 χιλιάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ έκαναν κατάληψη στο Πανθεσσαλικό και δεν σταμάτησαν να διδάσκουν ΠΑΟΚ αφού η συμπεριφορά τους ήταν υποδειγματική μέσα και έξω από το γήπεδο. Αφού πρώτα διέσχισαν την εθνική οδό χωρίς να πληρώσουν διόδια, όπως οφείλουν να κάνουν όλοι οι συνειδητοποιημένοι πολίτες, στη συνέχεια οδηγήθηκαν προς το γήπεδο. Σημειώνουμε ότι οι χιλιάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ που μπήκανε από νωρίς στην πόλη του Βόλου δεν δημιούργησαν κανένα πρόβλημα, αντίθετα ξοδέψανε την ώρα τους απολαμβάνοντας ντόπια τσίπουρα και μεζέδες. Έξω από το γήπεδο τα δρακόντεια μέτρα της αστυνομίας και η εμφανής προδιάθεση των αστυνομικών (που μας περιμένανε με τις μάσκες στα μούτρα και τα γκλομπ στα χέρια) για τσαμπουκάδες, οδήγησαν τον κόσμο του ΠΑΟΚ σε μία ολιγόλεπτη ένταση. Τότε η αστυνομία προχώρησε σε υπερβολική και εκτεταμένη χρήση χημικών που εξόργισε τους πάντες γιατί όπως έχουμε τονίσει τα δακρυγόνα δεν κάνουν διάκριση ανάμεσα σε «αθώους» και «ενόχους». Τα εισπνέουν όλοι και αντιδρούνε όλοι. Η παραμικρή τιμωρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την άψογη στάση του κόσμου μας, φοβόμαστε ότι θα οδηγήσει σε ακραίες αντιδράσεις που ούτε καν μπορεί να φανταστεί η πασοκική κυβέρνηση. Καλούμε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ σε συνεχή εγρήγορση και αγωνιστική διάθεση. Όποιος νομίζει ότι μπορεί να αυθαιρετήσει εις βάρος του συλλόγου θα μας βρει ετοιμοπόλεμους και μπροστά του, έτοιμους για όλα».