Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

DIEGO ARIAS...ΚΛΩΝΟΣ ΤΟΥ VITOLO Η ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ?

Diego Arias – Κλώνος του Vitolo ή κάτι καλύτερο ; 
 
Έχουμε και λέμε…

Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ "ΛΑΟΣ" ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ!!!

Η γλύφτικη προπαγάνδα των γαύρων (ιδιαίτερα των φοιτητών στην Θεσσαλονίκη) ότι ο ΟΣΦΠ και ο λαός τους είναι ίδιας... ιδιοσυγκρασίας με τον ΠΑΟΚ, είναι για γέλια.. 

ΘΕΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΒΙΤΟΛΟ!!!

Καθοριστικές είναι οι επόμενες ημέρες για τον Βίκτορ Βιτόλο, που εξακολουθεί να ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης στην Ισπανία.
Ο Βιτόλο, κάνει θεραπεία με ασκήσεις ενδυνάμωσης στην πισίνα, μετά την εγχείρηση που έκανε στο γόνατο και μιλώντας με τους ανθρώπους του ιατρικού επιτελείου του ΠΑΟΚ, στέλνει θετικά μηνύματα.

ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΟΣΦΠ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!!!

Η απεργία των δικηγόρων οδήγησε στην αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης για τα επεισόδια στον αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου με τον ΠΑΟΚ. Επίσης, η απεργία επηρέασε και τις άλλες υποθέσεις, οι οποίες αναβλήθηκαν. 

ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Ο ΝΤΙΕΓΚΟ ΑΡΙΑΣ!!!

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Ντιέγκο Αρίας μαζί με τους εκπροσώπους του, όπου και συζητάει με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ το θέμα του συμβολαίου του. Ο επόμενος στόχος  είναι ένα δεξί μπακ, με τα οικονομικά του συλλόγου να είναι πολύ περιορισμένα.
Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Ντιέγκο Αρίας. Από τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής αποφάσισε να έρθει στη Θεσσαλονίκη και να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία και απομένει μόνο η ανακοίνωση της μεταγραφής του.
Ο Λατινοαμερικάνος θα υπογράψει συμβόλαιο εξάμηνης διάρκειας με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα έχει το δικαίωμα να επεκτείνει τη συμφωνία για ακόμη δύο χρόνια.

ΜΕ ΖΑΓΟΡ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΖΗΤΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ

Σήμερα είναι η εκδίκαση της υπόθεσης του ΠΑΟΚ για όλα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο «δικέφαλος» θα ζητήσει αναβολή καθώς ο νομικός του εκπρόσωπος δεν πήρε άδεια απο τον δικηγορικό σύλλογο Θεσ/νίκης.

Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ

Άντεξαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ απέναντι σε θεούς και δαίμονες παίρνοντας παλικαρίσια ισοπαλία στην χαβούζα του Πειραιά.Μπορεί η χθεσινή τους εμφάνιση να μην ήταν η καλύτερη φετινή τους ήταν όμως η πιο ουσιαστική και αυτό είναι που μετράει.Πιο συγκεκριμένα...

ΥΠΟΔΟΧΗ ΗΡΩΩΝ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Τα λογια είναι περιτά...

πηγή youtube-paok24.com