Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ "ΛΑΟΣ" ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ!!!

Η γλύφτικη προπαγάνδα των γαύρων (ιδιαίτερα των φοιτητών στην Θεσσαλονίκη) ότι ο ΟΣΦΠ και ο λαός τους είναι ίδιας... ιδιοσυγκρασίας με τον ΠΑΟΚ, είναι για γέλια.. 
1) Μόνο οι γαύροι θα δέχονταν για υπεύθυνο ασφαλείας της ομάδας έναν πρώην ασφαλίτη, μπάτσο γαλονά.  
2) Μόνο οι γαύροι θα είχαν για "συνεργάτη" τους την αστυνομία, είτε όταν παίζουν εντός είτε εκτός (θυμάστε τις 11 διμοιρίες ΜΑΤ που συνόδευαν τον γαύρο στην Τούμπα). Την ίδια ώρα που ο Λαός του ΠΑΟΚ κάνει συνεχείς αγώνες απέναντι στην αστυνομική κτηνωδία των ΜΑΤ (δες Βόλο).
3) Μόνο οι γαύροι θα χρησιμοποιούσαν μικρόφωνα και ντουντούκες για να κάνουν κερκίδα. (Συγγνώμη, ξεχάσαμε τα σκουλήκια που κάνουν το ίδιο με τις σειρήνες). Η μεγαλύτερη ξεφτίλα του οπαδισμού σε όλο της το μεγαλείο.. (δες και φώτο)  
4) Μόνο οι γαύροι θα έφερναν 40 φουσκωτούς στην φυσούνα για να πουλήσουν εκφοβισμό στους...αντίπαλους παίκτες, την ίδια ώρα που όταν παίζουν εκτός ζητάνε επίμονα την μπατσαρία για προστασία! Αυτή είναι η μαγκιά τους..  
5) Μόνο οι γαύροι (..άντε το πολύ-πολύ και τα σκουλήκια πάλι) θα φώναζαν 9/10 συνθήματα άλλων ομάδων (!!), αλλαγμένα με νέα λόγια. Και αυτό είναι μαγκιά; Η δεύτερη οπαδική ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο..  Επομένως, καμία σχέση δεν έχει η ιδιοσυγκρασία και η αξίες που έχουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ με αυτούς του Γαύρου. Μέρα με την νύχτα. Η προπαγάνδα τους να ισοσκελίσουν τον Λαό του ΠΑΟΚ με τον δικό τους, φιλο-μπατσικό ψευτοτραμπούκο κόσμο του γαύρου, πέφτει στο κενό.. 

πηγή fcpaok.gr

1 σχόλιο: