Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΟΣΦΠ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!!!

Η απεργία των δικηγόρων οδήγησε στην αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης για τα επεισόδια στον αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου με τον ΠΑΟΚ. Επίσης, η απεργία επηρέασε και τις άλλες υποθέσεις, οι οποίες αναβλήθηκαν. 

Όπως όλα δείχνουν, την Τρίτη 25/2 και όχι την άλλη Πέμπτη, αναμένεται να γίνει η διαδικασία, εφόσον βέβαια δεν υπάρχουν νέες κινητοποιήσεις εκ μέρους των δικηγόρων. Ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει με τιμωρία μία ή δύο αγωνιστικών για τα όσα έγιναν στο Πανθεσσαλικό.
Στην πρώτη περίπτωση θα αντιμετωπίσει κεκλεισμένων των θυρών τον Ολυμπιακό στη ρεβάνς του Κυπέλλου στις 2 Φεβρουαρίου, ενώ στη δεύτερη θα υποδεχτεί χωρίς κόσμο και τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα λίγες μέρες μετά. 
Αξίζει να σημειωθεί, ότι την ώρα που εξεταζόταν το αίτημα του "Δικεφάλου", πήγε να παρέμβει ο δικηγόρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Γιαννίκος. Ζήτησε το λόγο, επικαλούμενος έννομο συμφέρον της ομάδας του, αλλά δεν του τον έδωσε ο πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής. Είναι, πάντως, προφανής η προσπάθεια των "ερυθρολεύκων" να επηρεάσουν την απόφαση της αθλητικής δικαιοσύνης, μεθοδεύοντας την τιμωρία της Τούμπας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου