Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ ΕΩΣ ΠΕΜΠΤΗ!!!

Τις τελευταίες ημέρες όλοι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ γίναμε μάρτυρες μιας οργανωμένης προσπάθειας από τα κέντρα των αποφάσεων, προκειμένου η αγαπημένη μας ομάδα, να τιμωρηθεί εν όψη των 2 παιχνιδιών που έρχονται ενάντια στους δύο δυνάστες του Ελληνικού ποδοσφαίρου...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΑΓΚΩΝΕΙ!!!

Το άγνωστο σε μία μεταγραφή πάντα κρύβει ένα γοητευτικό μυστήριο. Κι αν αυτός ο Ντιέγκο Αρίας είναι Ντιέγκο όνομα και πράγμα; Ας μην είναι Μαραντόνα, ας είναι Φορλάν θα πει κάποιος αν ακούσει ότι η ομάδα του πήρε έναν Ντιέγκο... κάτι από την Λατινική Αμερική. Μόνο και μόνο το όνομα Ντιέγκο είναι καθαρά ποδοσφαιρικό. Εχει πάρει μυθικές διαστάσεις. Το όνομα του Ντιέγκο Αρίας είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν λέει πολλά ακόμα και σε μυημένους του λάτιν ποδοσφαίρου, όμως στην εποχή της πληροφορίας με καλό ψάξιμο, μπορείς να βρεις πραγματάκια και να πάρεις πρώτη γεύση, πριν πάρεις πρώτη εικόνα για τον νέο μέσο του ΠΑΟΚ με την ασπρόμαυρη φανέλα. 

ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ "ΑΘΑΝΑΤΟ" ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!!!

Επειδή πολλά ακούγονται και άλλα τόσα γράφονται καθημερινά για το ενδεχόμενο τιμωρίας του ΠΑΟΚ για τα όσα τραγικά έκανε η αστυνομία στο ματς του Βόλου, θα ήθελα να αφιερώσω το παρακάτω τραγούδι σε όλα τα αδέρφια ΠΑΟΚτσήδες τονίζοντας τους ότι η ιδέα του ΠΑΟΚ είναι ΑΘΑΝΑΤΗ... Απλά δώστε προσοχή στους στίχους...

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΙΑ ΚΡΕΣΙΤΣ?

Η πολύ καλή σεζόν και οι εμφανίσεις που πραγματοποιεί ο Ντάριο Κρέσιτς με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, έχουν προσελκύσει σύμφωνα με τα κροατικά ΜΜΕ το ενδιαφέρον της Μπάγερν.
Όπως σημειώνουν τα Μέσα από τη χώρα του κίπερ του ΠΑΟΚ, ο 27χρονος τερματοφύλακας του «Δικεφάλου του Βορά» είναι στη μεταγραφική λίστα της γερμανικής ομάδας και άνθρωπος της ομάδας, θα παρακολουθήσει τον Κρέσιτς στα επόμενα παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Αξίζει να σημειωθεί πως το θέμα είναι πρώιμο ακόμη ενώ το συμβόλαιο του παίκτη με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, λαμβάνει φινάλε το 2013.
Παράλληλα, ο ίδιος μίλησε στην έκδοση 24 sata και τόνισε μεταξύ άλλων:
«Σε μερικές ώρες θα ξέρω περισσότερα. Δεν μπορώ να αποκαλύψω περισσότερα για την Μπάγερν, Έχω μερικές προσφορές από την Μπουντεσλίγκα και από δυο ή τρεις ιταλικές ομάδες αλλά θα γνωρίζω περισσότερα σε μερικό καιρό».

ΚΑΙΕΙ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ...!!!

διαίτερα επιβαρυντική είναι για τον ΠΑΟΚ η έκθεση της Αστυνομίας για τα όσα συνέβησαν στον Βόλο το βράδυ της 15ης Ιανουαρίου στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου. Οι παρατηρήσεις της αστυνομικής διεύθυνσης χωρίζονται σε τρείς τομείς και χρονικά συνοψίζονται σ’ αυτά που καταγράφονται στην έκθεση ως εξής.