Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

ΜΕ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ...ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ CL!!!

Κ όμως το ακούσαμε κ αυτό ο Ρουλης έκανε ένσταση για τον αγώνα με τον Πανιώνιο, κ θέλει να πάρει το ματς στα χαρτιά. Όλα αυτά εκπρόθεσμα μετά την λήξη του πρωταθλήματος όπως συνηθίζουν αν δούμε κ τι προσπαθούν να κάνουν κ στα play off του μπάσκετ.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Θ4 ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΑΡΑ

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 αποφάσισε να πάρει θέση σχετικά με τα όσα κωμικοτραγικά γράφτηκαν και ακούστηκαν από μερίδα του τύπου της Θεσσαλονίκης (γραπτού και ηλεκτρονικού) για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα την Τρίτη 26 Απριλίου στην περιοχή της Καμάρας.

ΓΚΑΡΣΙΑ, ΒΙΕΡΙΝΙΑ, ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ...ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ

Λίγο πριν την έναρξη των φετινών play off καλό θα ταν να τιμήσουμε τους 3 κορυφαίους παίκτες του Δικεφάλου για την σεζόν που πέρασε...Γκαρσία, Βιερίνια και Κοντρέρας ήταν και πάλι αυτοί οι οποίοι τράβηξαν στις πλάτες τους την ομάδα του ΠΑΟΚ...Ας ελπίσουμε ότι θα συνεχίσουν να μας χαρίζουν ανάλογες στιγμές και στο μέλλον...

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΑΡΑ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Ένας αυτόπτης μάρτυρας των χτεσινών γεγονότων στην Καμάρα μας έστειλε σε ΠΑΟΚτσίδικο site το παρακάτω κείμενο, που αναφέρεται κυρίως στη στάση της αστυνομίας και στην επιλεκτική αντιμετώπιση που είχαν οι δύο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.