Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΑΡΑ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Ένας αυτόπτης μάρτυρας των χτεσινών γεγονότων στην Καμάρα μας έστειλε σε ΠΑΟΚτσίδικο site το παρακάτω κείμενο, που αναφέρεται κυρίως στη στάση της αστυνομίας και στην επιλεκτική αντιμετώπιση που είχαν οι δύο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.
Να τι αναφέρει:
 
"Η αυθόρμητη συγκεντρωση των οπαδών του ΠΑΟΚ για τον τεράστιο βραχνά των χρεών της ΠΑΕ προς το δημόσιο, δέχτηκε αναίτια την επίθεση από ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, προκειμένου να διαλυθεί και να μην ακουστούν τα δίκαια αιτήματα του κόσμου μας. 

Αντίθετα οι συμπολίτες μας, οι οποίοι κατά πάσα πιθανότητα θα αγωνίζονται του χρόνου στην Football League, υπό την προστασία και την ανοχή της αστυνομίας κατάφεραν να πραγματοποιήσουν πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της πόλης. 

Πιο συγκεκριμένα, γύρω στις 19:30 εκατό περίπου οπαδοί του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν αυθόρμητα στο χώρο της Καμάρας με σκοπό την πραγματοποίηση ειρηνικής διαμαρτυρίας. Παρόλο που στο χώρο βρίσκονταν περίπου 30 οπαδοί του Ηρακλη δεν σημειώθηκε το παραμικρό αφού οι τελευταίοι αποχώρησαν ανενόχλητοι. Στη συνέχεια, περίπου στις 20:10, δεκάδες διμοιριές των ματ και άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ περικύκλωσαν τους οπαδούς μας, ενώ από πίσω τους ακολουθούσαν πολλοί οπαδοί του Ηρακλη προκαλώντας. 

Αφού απωθήθηκαν και περιορίστηκαν οι οπαδοί μας στην οδό Π.Π. Γερμάνου άρχισαν να συγκεντρώνονται οι οπαδοί του Ηρακλή στην Καμάρα. Η αστυνομία τους επέτρεψε με την ολιγωρία της να κατευθυνθούν προς τον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ με αποτέλεσμα να αναγκαστούν οι διαδηλωτές μας να τους απωθήσουν. 

Κάπου εκεί ανέλαβε δράση πάλι η αστυνομία και επιτέθηκε ξανά στον κόσμο του ΠΑΟΚ αφήνοντας τους οπαδούς του Ηρακλή να διαφύγουνστα γύρω στενά. 

Η στάση της αστυνομίας γεννάει πολλά ερωτηματικά αφού ενήργησε με δυο μέτρα και δυο σταθμά. Δεν είναι δυνατόν από τη μια να διαλύεται μια ειρηνική συγκέντρωση χωρίς λόγο, ενώ από την άλλη να συνοδεύεται και να προστατεύεται άλλη πορεία κατά την οποία προκλήθηκαν φθορές και πυρπολισμοί κάδων σκουπιδιών. 

Το ζήτημα των χρεών της ΠΑΕ προς το δημόσιο είναι ζωτικής σημασίας για την ομάδας μας και πρέπει να βρεθεί λύση άμεσα. Η κυβέρνηση η οποία έχει χαρίσει δισεκατομμύρια σε άλλες ΠΑΕ δεν είναι δυνατόν να μην κάθεται στο τραπέζι του διαλόγου και να στέλνει της δυνάμεις καταστολής σε όσους διεκδικούν το δίκιο τους. 

Η συσπείρωση του κόσμου του ΠΑΟΚ για το θέμα αυτό πρέπει να είναι καθολική. Η συνέχεια στους δρόμους".

πηγή paokmania.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου