Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΑΧΠΑΤΖΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΦΛΩΡΙΔΗ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ!!!

Ο Γιώργος Σαχπατζίδης τοποθετήθηκε μέσω ανακοίνωσης για τη σχέση του με τον Βασίλη Φλωρίδη και τους λόγους που υπάρχει διάσταση. Η ανακοίνωση του παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον. 

ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΛΩΡΙΔΗΣ...ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΡΘΕΙΣ!!! Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η δεύτερη συνάντηση μεταξύ Γιώργου Σαχπατζίδη – Βασίλη Φλωρίδη η οποία ουσιαστικά βάζει τέλος στη παρουσία του τελευταίου στα κοινά του ΠΑΟΚ. 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ!!! Η ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ...ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΨΕΜΑ?

Στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, το 1904, η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ιδρύει την «Τράπεζα της Ανατολής», γνωστότερης ίσως ως «Banque d’ Orient». Η τράπεζα αυτή στη συνέχεια αναπτύσσεται σε τρεις κυρίως περιοχές. Την Θεσσαλονίκη, την Σμύρνη και την Αλεξάνδρεια. Το 1932 η «Τράπεζα της Ανατολής» εξαγοράζεται και συγχωνεύεται με την μητρική της Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.

ΠΟΣΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ?Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Κ.ΦΛΩΡΙΔΗ ΚΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΠΑΟΚ

Με ανακοίνωση, που εξέδωσε σήμερα ο Βασίλης Φλωρίδης επιβεβαίωσε τη ρίξη του με τον Γιώργο Σαχπατζίδη. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι συνεχίζει να ενδιαφέρεται για τον ΠΑΟΚ προκειμένου να τον κάνει... μεγάλο, ωστόσο θεωρείται δεδομένο ότι η ενασχόλησή του με τον ΠΑΟΚ κάπου εδώ τελειώνει...?

ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΜΟΣ?...ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ!!!

Μετά από σίριαλ που κράτησε σχεδόν τρεις μήνες, όλα δείχνουν ότι οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα πρέπει να αρχίσουν να ξεχνούν σιγά σιγά το όνομα του Βασίλη Φλωρίδη, οποίος αργά ή γρήγορα θα φύγει από το προσκήνιο, στο οποίο ήρθε ξαφνικά κι από το πουθενά, μοιράζοντας απλά υποσχέσεις...