Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΜΟΣ?...ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ!!!

Μετά από σίριαλ που κράτησε σχεδόν τρεις μήνες, όλα δείχνουν ότι οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα πρέπει να αρχίσουν να ξεχνούν σιγά σιγά το όνομα του Βασίλη Φλωρίδη, οποίος αργά ή γρήγορα θα φύγει από το προσκήνιο, στο οποίο ήρθε ξαφνικά κι από το πουθενά, μοιράζοντας απλά υποσχέσεις...

Σύμφωνα με όσα διαρρέουν από το περιβάλλον του Σαχπατζίδη, ο ίδιος είναι δυσαρεστημένος με τον Φλωρίδη και σκοπεύει να διαχωρίσει την θέση του. Είναι μάλιστα πολύ πιθανό να το κάνει στη διάρκεια της Τετάρτης και με επίσημη ανακοίνωση, με την οποία στην ουσία θα κάνει στην άκρη τον Φλωρίδη.

Το τι ακριβώς έχει συμβεί μεταξύ τους, το ξέρουν μόνο οι δυο τους και πιθανότητα δεν θα το μάθει ποτέ κανείς. Όπως δεν θα μάθει κανείς και το γιατί προέκυψε στην καθημερινότητα του ΠΑΟΚ το όνομα του Φλωρίδη, ο οποίος παρά τις εγγυήσεις του Σαχπατζίδη, δεν έπεισε κανέναν για τις οικονομικές του δυνατότητες και τη δυνατότητά του να πάρει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η πραγματικότητα είναι πως ο Σαχπατζίδης αποφάσισε να προχωρήσει μόνος του, όχι αγοράζοντας την ΠΑΕ, αλλά παραμένοντας δίπλα στον Βρύζα, αλλά και στον Ζαγοράκη.

Το πιο πιθανό σενάριο, είναι να βάλει απλώς κάποια δικά του άτομα, ενδεχόμενως τους δύο γιους του, στο νέο διοικητικό συμβούλιο, το οποίο δεν θα έχει μεγάλες αλλαγές σε σχέση με το σημερινό, η θητεία του οποίου λήγει στις 28 Σεπτεμβρίου.

Ως αφορμή για το "διαζύγιο" του Σαχπατζίδη με τον Φλωρίδη, προβάλεται  η σημερινή επιστολή που έστειλε ο δεύτερος στην ΠΑΕ ζητώντας ένα μήνα παράταση στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, χωρίς να ενημερώσει τον πρώτο, ωστόσο η ρίξη είναι γνωστή από χθες και είχε διαφανεί πολύ νωρίτερα.

Μάλιστα από ανθρώπους που κινούνται στο περιβάλλον του Σαχπατζίδη ήδη διαρρέει πως είναι ο μοναδικός άνθρωπος, που βάζει χρήματα στον ΠΑΟΚ, κάτι που ίσως να αφήνει αιχμές για τις 500.000 ευρώ, που φέρεται να έβαλε στην αύξηση ο Φλωρίδης.

Το τι θα κάνει από εδώ και στο εξής ο Φλωρίδης, στον οποίο άρεσε η όλη φάση στην Τούμπα με τον κόσμο να τον αποθεώνει, είναι ένα ερωτηματικό.

ΠΑΟΚ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΙΣ!!!!

πηγή paok24.com

1 σχόλιο: