Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΛΟΓΩ ΜΑΤ!!!

Μετά τα όσα τράβηξαν οι οπαδοί του την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη, ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει να τιμωρηθεί με ποινή από 1 μέχρι 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών!

Αυτή είναι η ποινή, συν πρόστιμο από 100 μέχρι 180 χιλιάδες ευρώ, εφόσον ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κρίνει ένοχο τον ΠΑΟΚ και ασκήσει πειθαρχική δίωξη για εκτεταμένα επεισόδια!

Το πρωί της Τρίτης ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας θα μελετήσει το φύλλο αγώνα, την έκθεση της αστυνομίας, η έκθεση του παρατηρητή της Σούπερ Λίγκας και τα δημοσιεύματα του Τύπου και θα αποφασίσει αν θα ασκήσει πειθαρχική δίωξη ή όχι.

Αν δεν ασκήσει, ο ΠΑΟΚ θα τιμωρηθεί με πρόστιμο για πυρσούς και συνθήματα, τα οποία έχουν γραφτεί στο φύλλο αγώνα. Αν ασκηθεί η δίωξη, τότε κινδυνεύει με κλείσιμο η Τούμπα για 1 ή 2 παιχνίδια, ενώ υπάρχει και το τσουχτερό πρόστιμο 100-180 χιλιάδων ευρώ.

Το φύλλο αγώνα είναι επιβαρυντικό για τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Κωνσταντινέας πλήν της ρίψης 3 πυρσών στον περιβάλλοντα χώρο (πρόστιμο 35.000 ευρώ) και των υβριστικών συνθημάτων κατά του Πιλάβιου (ακόμη και μετά την σύσταση απ΄ τα μεγάφωνα), κάνει λόγο για καθυστέρηση 7 λεπτών στην έναρξη του δευτέρου μέρους "λόγω συμπλοκής των οπαδών του ΠΑΟΚ με την αστυνομία".

Η έκθεση της αστυνομίας αναμένεται να είναι επίσης επιβαρυντική για τον ΠΑΟΚ, άλλωστε η αστυνομία θα προσπαθήσει να αποποιηθεί των ευθυνών της και να τα ρίξει όλα στον ΠΑΟΚ, για να καλυφθούν και οι υπεύθυνοι των μέτρων απέναντι στους ανωτέρους τους.

Σημείο κλειδί αναμένεται να είναι η έκθεση του παρατηρητή της Λίγκας, ο οποίος δεν μπορεί να κάνει το άσπρο - μαύρο, ενώ σε ότι αφορά τον Τύπο, στο σύνολό του έκανε λόγο τη Δευτέρα για αναίτια και αψυχολόγητη κίνηση από την πλευρά της αστυνομίας, σ΄ ένα παιχνίδι, που θα μπορούσε να γίνει κάλλιστα χωρίς αστυνομία.

Μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης αναμένεται να υπάρχει μία εικόνα, σχετικά με το αν ο ΠΑΟΚ θα χρεωθεί την αυθαιρεσία της αστυνομικής δύναμης, που ήταν την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη ή όχι.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι εφόσον ο ΠΑΟΚ τυλιχτεί σε μία κόλλα χαρτί, η πλευρά του Πανιωνίου είναι διατεθειμένη να παραστεί στην εκδίκαση της υπόθεσης και να καταθέσει τα πραγματικά γεγονότα.

πηγή paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου