Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΦ ΠΑΟΚ XIOY

Να συγκρουστεί με το κατεστημένο, ζητάει με ανακοίνωσή του από το Θ. Ζαγοράκη, ο ΣΦ ΠΑΟΚ Χίου, ο οποίος δε θέλει άλλη λευκή επανάσταση, ενώ κάνει λόγο για διχασμό από τις επιλογές Γκαγκάτση και Σαλπιγγίδη, καθώς ο Σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα.

Η ανακοίνωση με τίτλο «ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ».
 
Την πήρατε την απάντηση σας περι αποχώρησης, από τον Πρόεδρο. Ο Πρόεδρος μίλησε και έιπε: «Δεν πάω πουθενά έδώ θα μείνω» .

Αφού λοιπόν μένεις, κάνε την επανάσταση σου καταρχήν απέναντι στον εαυτό σου και γίνε δυναμικός, ενεργητικός, μαχητικός και διεκδικητικός. Αλλη λευκή επανάσταση δεν θέλουμε. Δεν απέχουμε.

Είμαστε εδώ, εκφράζουμε ένα τεράστιο κομμάτι των Ελλήνων και απαιτούμε ισονομία και δικαιοσύνη στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Δεν μπορείς να κάνεις ομελέτα χωρις να σπάσεις αυγά. Αν θές να διατηρήσεις τις καλές σχέσεις και τις φιλίες με Γκαγκάτσιδες, Πιλάβιους, Μαρινάκιδες, Πατέρες, πολιτικούς και λοιπούς εκφραστές της χρεοκοπημένης Ελλάδας και του χρεοκοπημένου ποδοσφαιρικού πρωταθλήματός της, και να μην συγκρουστείς μαζί τους για το καλό του ΠΑΟΚ όταν αυτοί (το έχουν κάνει πολλές φορές) με τη συμπεριφορά τους βάλλουν εναντίον του ΠΑΟΚ, τότε δεν μπορείς να δώσεις κάτι παραπάνω στο σύλλογο.

Δεν μπορείς να συνεχίσεις μόνος χωρίς συνεργάτες ικανούς. Τα ανοίγματα στα οικονομικά που έχουν συμβεί και τις δύο τελευταίες χρονιές, σίγουρα δείχνουν κακό προγραμματισμό από το οικονομικό επιτελείο της ομάδας. Όπως κακό προγραμματισμό και λανθασμένες αποφάσεις δείχνει και η παρακμη του αγωνιστικού τμήματος. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός είναι ανύπαρκτος, ενώ πριν 1-2 χρόνια λειτουργούσε υποδειγματικά για τα ελληνικά δεδομένα.

Η ενότητα χάθηκε όταν διχάστηκε ο λαός από τον ερχομό στην ομάδα ανεπιθύμητων προσώπων όπως ο βασίλης Γκαγκάτσης και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Δηλαδή αυτοί οι δυό είναι αναντικατάστατοι και δεν υπάρχουν όμοιοι τους στον πλανίτη, οπότε ήταν μονόδρομος για το \\\"καλό\\\" του ΠΑΟΚ να έρθουν στην ομάδα? Εαν σεβόσουν το γεγονός ότι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του κόσμου του ΠΑΟΚ δεν ήθελε, για ηθικούς λόγους, αυτούς τους ανθρώπους στην ομάδα, θα σήμαινε ότι ο κόσμος διοικεί και όχι το ΔΣ της ΠΑΕ? Αντιθέτως θα ήταν δείγμα σεβασμού και ηθική ικανοποίηση για τον βασικό χορηγό της ΠΑΕ.

Και να θυμόμαστε όλοι κάτι. Η ειδοποιός διαφορά του ΠΑΟΚτση από όλους τους άλλους οπαδούς είναι η ηθική, το κυμπαριλίκι και η ευθύτητα. Εμείς δεν πανηγυρίζουμε στημένα πρωταθλήματα, τίτλους στα χαρτιά και για εμάς ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου