Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ


Μετα την χθεσινη συντριβη θα ηταν πολυ ευκολο να τα ισοπεδωσουμε ολα κραζοντας διοικηση,προπονητη,παιχτες και την επομενη εβδομαδα να χαθουν ολοι οι στοχοι της ομαδας γυρνωντας σε παλιες εποχες,εκτος Ευρωπης και με το οικονομικο προβλημα να διογκωνεται. 

Η επομενη κινηση θα ειναι αυτοματως η πωληση του Βιερινια ως το τελος Μαρτιου για να ειναι βιωσιμη η ΠΑΕ και την επομενη χρονια.
Ποιος ειναι λοιπον ο στοχος απο δω και περα?Καταρχην ηρεμια και στηριξη σε ολους οι επομενες δεκα μερες εχουν τρια παιχνιδια που απαιτουν τρεις νικες και το κυριοτερο προκριση στον τελικο.
Η ομαδα φετος εδειξε οτι υπαρχουν οι δυνατοτητες για μεγαλες νικες οταν ειδικα παιζουν οι παιχτες κλειδια(Γκαρσια,Βιερινια,Ιβιτς,Κοντρερας).
Δυστυχως χωρις αυτους βλεπουμε αλλον ΠΑΟΚ αυτη ειναι η πικρη αληθεια.Δεν θα ξεχασω το πρωτο ημιχρονο με την ΦΕΝΕΡ στην Τουμπα οπου ειδα τον ΠΑΟΚ που ονειρευομαι. 
Και στο κατω κατω αν δεν μπορουμε να νικησουμε Εργοτελη,αδιαφορο γαυρο και την φετινη ΑΕΚ που εφαγε 7 γκολ σε δυο παιχνιδια απο τον Βολο μεσα στην Τουμπα τι να πω?
Για μενα ο μεγαλος στοχος ειναι το κυπελο και η εξασφαλιση του εισητηριου για τον προκριματικο του Αυγουστου για το EUROPA για να εχω την πολυτελεια να ξεκουραστει η ομαδα και να μπορεσει να τη χτισει ο νεος προπονητης χωρις τις περσινες βιασυνες.
Τα play off να ειναι μονο για εισπρακτικους λογους και ξεσκαρταρισμα παιχτων.Ολοι μας πρεπει να βαλουμε ταβανι στις φιλοδοξιες αυτου του ΠΑΟΚ που κατ εμε ειναι το κυπελο κι οχι ακομη το CL.

1 σχόλιο: