Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ..

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι υποψήφιοι επενδυτές, έρχονται το προσεχές Σάββατο, προκειμένου το πολύκροτο αυτό σήριαλ να ολοκληρωθεί θετικά η αρνητικά για τον ΠΑΟΚ. Δυστυχώς όμως ο χρόνος περνά,η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση και όποιες κινλησεις γίνουν πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεκτικές μια και περιθώρια για λάθη δεν υπάρχουν.


Καθημερινά διαβάζουμε για την περιβόητη λίστα των πακτών που είναι υπο παραχώριση, χωρίς να έχουν γίνει ακόμη βήματα για την αποδέσμευση κάποιον παικτών...
Φιλομένο, Μουσλίμοβιτς,Μπαλάφας,Αμπουμπακάρι,Κριστιάνο και Ελ Ζαρ, είναι αυτοί που για διαφορετικούς λόγους ο καθένας εχουν μπεί στην μαύρη λίστα.
Κανείς παίκτης δεν φεύγει, αν δεν το θέλει ο ίδιος. Οι παίκτες έχουν το πάνω χέρι κι όλα είναι θέμα διαπραγμάτευσης και καλών χειρισμών.
Ο Βόσνιος είναι να πάρει φέτος 650.000 ευρώ, με δύο επεμβάσεις στους κοιλιακούς ουσιαστικά έχασε το πρώτο μισό της σεζόν και είναι απίθανο να βρει ομάδα που θα του δώσει τέτοια χρήματα κι όταν και σ΄ αυτόν έγινε νύξη για να φύγει, απάντησε ότι «θέλει να μείνει και να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ». Κι αυτός θέλει να μείνει τουλάχιστο μέχρι το καλοκαίρι, να πάρει τις 650.000 ευρώ, με την ελπίδα ότι στο τέλος της σεζόν θα ανανεώσει, έστω και με λιγότερα χρήματα.
Ο Μπαλάφας θέλει να πληρωθεί τα δεδουλευμένα του, τα οποία ο ΠΑΟΚ θέλει να τα πληρώσει ως «ποσό μεταγραφής», η ομάδα, που θα τον αποκτήσει, αλλά αυτή την εποχή, καμιά ομάδα δεν πληρώνει κάτι παραπάνω από το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή.
Ο Φιλομένο έχει φέτος συμβόλαιο 400.000 ευρώ με τον ΠΑΟΚ, τέτοια ποσά δεν πρόκειται να βρει πουθενά και προτιμά να μείνει μέχρι το καλοκαίρι, να πάρει τα χρήματά του κι ελπίζει ότι μέχρι τότε ο ΠΑΟΚ θα τον χρειαστεί και με τις εμφανίσεις του, είτε θα ανανεώσει το καλοκαίρι, είτε θα βρει ομάδα με καλά χρήματα. Μόλις του έγινε νύξη από τον Κωνσταντινίδη για να φύγει, βγήκε και δήλωσε ότι «η ομάδα έχει οικονομικά προβλήματα και έχουμε να πληρωθούμε μήνες», δείχνοντας τις προθέσεις του.
Ο Αμπουμπακάρι ούτος η άλλος δεν θέλει να γυρίσει πίσω, περιμένωντας απο τον ΠΑΟΚ να δώσει λύση στο προβλημά του, ο Κριστιάνο έχει κλειστό συμβόλαιο της τάξης των 300 χιλίαδων τον χρόνο, γεγονός που τον βάζει σε θέση ισχύος μια και για να φύγει ο ΠΑΟΚ ίσως να πρέπει να πλήρώσει και ολόκληρο το συμβόλαιο του, ενώ ο Ελ Ζαρ είναι δανεικός και αυτό εμπλέκει και την Λίβερπουλ....
Η διοίκηση θέλει να κάνει μεταγραφές, λεφτά όμως δεν υπάρχουν, προτεραιότητα της είναι η μερική εξόφληση των παικτών οι οποίοι έχουν να παίρνουν τουλάχιστον δύο μηνιάτικα, και έτσι ο Ζαγοράκης περιμένει σαν μάννα εξ ουρανών τα πετροδόλλαρα.
Αν οι Άραβες έρθουν τότε αλλάζουν τα πράγματα,αν όχι μεταγραφές βλέπω το καλοκαίρι....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου