Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Ο Ισραηλινός δημοσιογράφος Γιόβι Γιαλόμ με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero 107,4 υποστήριξε πως ο Νταρίο Φερνάντεζ βρίσκεται σε επαφές με τον ΠΑΟΚ και συζητά το ενδεχόμενο να έρθει ακόμη και μέσα στην εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη. Ο Αργεντινός ανήκει στην Μπεϊτάρ και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2013.Πιο συγκεκριμένα είπε:

«Είναι κάπως μπερδεμένο το θέμα με τον Νταρίο. Ο παίκτης ήρθε στην ομάδα το 2008, υπέγραψε για τρία χρόνια και στην πρώτη σεζόν κατέκτησε το κύπελλο με την ομάδα, μετά πήγε ως δανεικός στον Άρη και όταν επέστρεψε στο Ισραήλ υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο με την Μπεϊτάρ. Η ομάδα όμως στη συνέχεια άλλαξε προπονητή και είχε πολλά προβλήματα, δεν έχει καθόλου καλές σχέσεις με τον προπονητή, ενώ μάλωσε και με έναν συμπαίκτη του. Έτσι, ο προπονητής του τώρα δεν τον θέλει καθόλου στην ομάδα».
«Στην αρχή πιστεύαμε ότι θα υπέγραψε στην Κύπρο, αλλά στη συνέχεια προέκυψε και ο ΠΑΟΚ , που τον θέλει για ενάμιση χρόνο. Αν θα καταλήξει στον ΠΑΟΚ θα εξαρτηθεί από την προσφορά που θα κάνει στην Μπεϊτάρ, αν τα χρήματα είναι καλά τότε ο ΠΑΟΚ θα τον πάρει. Η Μπεϊτάρ έχει πολλά οικονομικά προβλήματα και θέλει να πουλήσει τον παίκτη, οπότε με μια καλή προσφορά τότε θα γίνει η μεταγραφή».
«Τον Νταρίο τον εκτιμούν όλοι, τον θεωρούν πολύ καλό παίκτη. Νομίζω ότι η πιο σοβαρή πρόταση είναι του ΠΑΟΚ, αλλά τον παίκτη θέλει και ο Γιτζάκ Σουμ στην Κύπρο, που τον ξέρει και τον θέλει στην ομάδα του. Τα προβλήματα που έχει στην Μπεϊτάρ κάνουν επιτακτική ανάγκη την αποχώρησή του από την ομάδα. Μάλιστα, τις προάλλες ο προπονητής του αρνήθηκε να αρχίσει την προπόνηση αν δεν έφευγε από το γήπεδο, αναγκάστηκε να έρθει στο γήπεδο ο πρόεδρος της ομάδας για να τον πείσει να φύγει και να αρχίσουν την προπόνηση οι υπόλοιποι παίκτες. Φέτος είχε λίγες συμμετοχές άλλωστε, μόλις 8, δεν τον θέλει ο προπονητής, υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στη σχέση τους. Δεν νομίζω όμως ότι θα τον αφήσουν να φύγει χωρίς να πάρουν χρήματα, άλλωστε μόλις πέρυσι υπέγραψε νέο συμβόλαιο και έτσι με τα οικονομικά προβλήματα που έχει, θα θέλει να βγάλει κάποια χρήματα από την πώλησή του».
«Ο Νταρίο τα προηγούμενα χρόνια δεν είχε κάποια άλλα ιδιαίτερα προβλήματα με προπονητές ή παίκτες. Ο κόσμος της ομάδας τον αγαπά πολύ, τον φωνάζουν "η καρδιά" εδώ στο Ισραήλ και προχθές στο ντέρμπι με τη Μακάμπι υπήρχε και πανό για αυτόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου