Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΠΕΡΙ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η προσπάθεια "εκκαθαρίσεων" στο ρόστερ του ΠΑΟΚ συνεχίζεται. Οι επιτελείς του δικέφαλου του βορρά ενημέρωσαν τον Φιλομένο ότι δεν είναι στα πλάνα για τη συνέχεια της σεζόν και ότι ο Αστέρας Τρίπολης ενδιαφέρεται γι' αυτόν και μάλιστα καλύπτει τις ετήσιες αποδοχές του.
Του πρότειναν να γίνει ένας διακανονισμός των οφειλομένων και έπειτα να μείνει ελεύθερος και να πάει στην ομάδα της Τρίπολης. Ο Φιλομένο, όμως, αρνήθηκε, την πρόταση, ωσότου το θέμα του παραμένει σε εκκρεμότητα.



Χθές το απόγευμα έγινε μια νέα επαφή του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο, με θέμα συζήτησης την παραχώρηση του Σωτήρη Μπαλάφα. Όπως όλα δείχνουν, ο Αρτινός χαφ, θα συνεχίσει την καριέρα του στη Νέα Σμύρνη. Η επαφή έγινε λίγο πριν κλείσει ο Πανιώνιος τον δανεισμό του Μήτρογλου από τον Ολυμπιακό, οπότε οι δύο πλευρές δεν μπόρεσαν να μιλήσουν αναλυτικά για την περίπτωση του Μπαλάφα.Οι δύο ομάδες έχουν ουσιαστικά συμφωνήσει, ο παίκτης δεν έχει πρόβλημα να πάει στον Πανιώνιο, οπότε θεωρείται θέμα χρόνου η συμφωνία, που ίσως κλείσει και σήμερα.




Η πρόταση για παραμονή του Ναμπίλ Ελ Ζαρ στην Τούμπα με "ψαλίδισμα" των αποδοχών του έχει γίνει από την πλευρά του γραφείου που τον εκπροσωπεί στην Ελλάδα, ωστόσο, τη δεδομένη χρονική περίοδο μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Η πρόθεση της ΠΑΕ, που εκφράζεται στις συζητήσεις με την πλευρά του Ελ Ζαρ από τον Παντελή Κωνσταντινίδη, είναι να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα. Και αυτό είναι το σενάριο που έχουν ήδη αρχίσει να επεξεργάζονται οι δύο πλευρές.
Η πλευρά του Μαροκινού έχει ήδη αρχίσει επαφές με την διοίκηση γαλλικής ομάδας για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του ο 24χρονος μεσοεπιθετικός. Η συγκεκριμένη διαπραγμάτευση απαιτεί χρόνο, γι' αυτό και εξελίξεις στην υπόθεση του Μαροκινού αναμένονται από την επόμενη εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου