Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

ΕΝΕΔΡΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ....

Ίσως. Λέμε ίσως, ακούγεται περίεργο! Ίσως. Λέμε και πάλι, ίσως φαίνεται παράξενο. Είναι, όμως, καρατσεκαρισμένη η πληροφορία μας: Προετοιμάζουν ενέδρες θανάτου αλλά και στήνουν παγίδες για τους ΠΑΟΚτσήδες. Ποιοι, πώς και πού; Εάν και εφόσον το ξέραμε - να είστε σίγουροι - ότι θα το αποκαλύπταμε. Πότε; Το Σάββατο και καθ’ οδόν προς τον Βόλο και στον Βόλο.

Το θέμα αφορά μεν την προσοχή των ΠΑΟΚτσήδων, αλλά και την ανταπόκριση της αστυνομίας στο καθήκον της. Η προσοχή των ΠΑΟΚτσήδων θεωρείται και είναι δεδομένη. Έχουν φάει τις προκλήσεις με το κουτάλι. Και γνωρίζουν πώς να αποφεύγουν τις παγίδες. Εξάλλου οι ίδιοι, οι οποίοι είναι αιμοδότες του ΠΑΟΚ, δε θα σπαταλήσουν το… αίμα του σε πρόστιμα και σε τιμωρίες. Η αστυνομία, όμως, υποχρεούται να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων. Να δράσει έγκαιρα και αποτελεσματικά στη διαδρομή Θεσσαλονίκη - Βόλος - Θεσσαλονίκη (κι από άλλες πολιτείες της Μακεδονίας) αλλά και στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας. Να προστατεύσει το πλήθος των φίλων του «Δικέφαλου» το οποίο θα συρρεύσει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό Βόλου.
Είπαμε όμως. Χρειάζεται πολλή προσοχή και αυτοσυγκράτηση από τους ίδιους τους ΠΑΟΚτσήδες. Η… αυτοπεριφρούρησή τους θα είναι το κλειδί της κόσμιας παρουσίας τους το Σάββατο στο επιβλητικό στάδιο στους πρόποδες του Πηλίου.
Η πληροφορία μας, πάντως, επιμένουμε, είναι από έγκυρη πηγή. Και στο κάτω κάτω της γραφής δεν ανακαλύπτουμε την πυρίτιδα. Έτσι; Ακόμη και ως υποψίες, οι εκτιμήσεις της πηγής μας δεν αναφέρονται σε κάθοδο εξωγήινων στη γη! Είναι, απλά, εκτιμήσεις για δράση ύπουλης αλητείας, η οποία είναι είδος εν επαρκεία σήμερα στην Ελλάδα με την ανοχή τής Πολιτείας.
Σ’ ό,τι αφορά, τώρα, το ενδιαφέρον των Αράβων επενδυτών; Για να πούμε τη μαύρη αλήθεια εξέπληξε αρνητικά η προχειρότητα με την οποία έσπευσαν να στείλουν το business plan τους στην ΠΑΕ. Με e-mail; Μία τόσο σοβαρή εκδήλωση ενδιαφέροντος με τόσο πρόχειρο τρόπο; Το mail είναι ένας φιλικός τρόπος επικοινωνίας. Και δε νομίζουμε ότι οι δύο πλευρές έχουν συνάψει ήδη τόσο στενές φιλικές σχέσεις. Μακάρι, όμως, να πέφτουμε έξω! Κι αύριο ή μεθαύριο όλα να αλλάξουν προς το καλύτερο και για τον όμιλο εκ Μέσης Ανατολής και για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Δε βιαζόμαστε να κρίνουμε και γενικά και αρνητικά. Κρίνουμε απλά, ειδικά και μη θετικά.

πηγή Σπορ του Βορρά (Άρης Νικολάκης).

2 σχόλια: