Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΑΟΚτσάκια!!!

Μέσα από την Ευρωπαϊκή βραδιά που μας χάρισε ο ΠΑΟΚ προκύπτει πως το συναίσθημα της απέχθειας ακροβατεί σε μια λεπτή ισορροπία με το συναίσθημα της υπερηφάνειας, με το συναίσθημα της χαράς και της ικανοποίησης.
Η βραδιά που μας χάρισε ο ΠΑΟΚ μας άγγιξε, μας ταρακούνησε και μας έκανε να πιστέψουμε πως μια Ελληνική ομάδα μπορεί να μας προσφέρει χαρές και στιγμές συγκίνησης σε μια δύσκολη περίοδο για τον τόπο.

Ο «δικέφαλος» λοιπόν με την εμφάνισή του στο «Λουζνίκι», δικαιούται να μιλάει για μια άδικα χαμένη πρόκριση, για μία χαμένη ευκαιρία να διαψεύσει τα λεγόμενα του Φερνάντο Σάντος περί ταβανιού της ομάδος.

Η διάψευση ωστόσο μπορεί να μην ήρθε, η εμφάνιση όμως των παικτών του Μάκη Χάβου δημιούργησε απαιτήσεις, έκανε νέους φίλους και τοποθέτησε την ομάδα του ΠΑΟΚ στην συνείδηση των απανταχού Ευρωπαίων ποδοσφαιρόφιλων.

Ο ΠΑΟΚ μετά τη χθεσινή του εμφάνιση «βάρυνε». Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να μεγαλώσει χωρίς καν να έχει προκριθεί, χωρίς καν να έχει νικήσει. Η φανέλα του «δικεφάλου» απέκτησε το ειδικό βάρος, στοιχείο απαραίτητο εφ’ όσον θέλεις να συγκαταλέγεσαι και να παίρνεις θέση δίπλα στους Ευρωπαϊκούς ποδοσφαιρικούς κολοσσούς.

Οι ανείπωτες ωστόσο αυτές στιγμές ευτυχίας, έρχονται μόλις λίγες μέρες μετά τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν και συμβαίνουν στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι σκηνές ροκ αλλά και το τρίτο ημίχρονο του αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» δεν προμήνυαν σε τίποτα την ελπίδα που έδωσε στον εαυτό του πρωτίστως, αλλά και στο Ελληνικό πρωτάθλημα δευτερευόντως, η εμφάνιση του ΠΑΟΚ.

Την καλύτερη όμως απάντηση τη φύλαγε για τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος μεταξύ των πολλών που είπε τις τελευταίες μέρες παρακίνησε τους γονείς να κάνουν τα παιδιά τους οπαδούς του Ολυμπιακού, ώστε να είναι χαρούμενα τις Δευτέρες που πηγαίνουν σχολείο.

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν χθες απέδειξε πως τα παιδιά μπορούν να πηγαίνουνε σχολείο και να είναι χαρούμενα ακόμη και αν η ομάδα τους έχει αποκλειστεί, ακόμη και αν η ομάδα τους δεν έχει κερδίσει...

πηγή baladoros.com(Χ.Μουζακιάρη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου