Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ...


Οι δημοσιογραφάρες την πήραν χαμπάρι την δουλειά. Άρχισαν το γύρισμα για τον Χάβο και μάλιστα ένας από τους… υπασπιστές του, τόλμησε να του κάνει και ερώτηση για παίκτη – γκαφέρ!

Ναί αυτοί που τόσο καιρό προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο Χάβος είναι προπονηταράς...Αυτοί που τον αποκαλούσαν Χαβίνιο( ειρωνικά η όχι δεν ξέρω), Αυτοί που τον υποστήριζαν και έκλειναν τα μάτια και το στόμα, σε ότι στραβό και αν έκανε...

Απίστευτο και όμως αληθινό! Κεκαλυμμένα βέβαια, αλλά την έκανε. Οπότε φιλαράκια μου να το ξέρετε. Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση. Και φυσικά μην έχετε κανέναν απολύτως ενδοιασμό σε ποιον θα τα ρίξουν όλα.

Και η επίσημη δικαιολογία θα είναι ότι δεν τα είπαν νωρίτερα για να μην διαταράξουν το «κλίμα» της ομάδας. Εδώ είμαι κι εδώ είστε!

Όμως... Έχω ένσταση και ένα μεγάλο κατηγορώ για τους παίκτες. Παίκτες με τεράστιες εμπειρίες και παραστάσεις.

Για παράδειγμα.
Το παιχνίδι είναι 1-2. Ο Π.Α.Ο.Κ. έχει (συγνώμη για την έκφραση) ξεπατώσει τον Δώνη στην κόντρα επίθεση και το ότι το σκορ δεν είναι 1-3 ή 1-4 οφείλει να μας το εξηγήσει παραψυχολόγος!!

Ο Ελ Ζαρ με τον Σαλπιγγίδη «χορεύουν» τον Δάρλα και τον Νάστο και μοιάζουν σα να παίζουν μαζί στην ίδια ενδεκάδα μια ζωή!

Κι εκεί που όλα μοιάζουν ιδανικά, ο Κόουτς κάνει αυτό που θέλει ο άλλος Κόουτς!! Από συναδελφική αλληλεγγύη φαντάζομαι.
Βγάζει τον Ελ Ζαρ!!!

Επανέρχομαι στην αρχική μου τοποθέτηση κατηγορώντας τους παίκτες.

Ρε Ελ Ζαρ! Βλέπεις το ταμπελάκι με το νούμερο σου! Και τι κάνεις; Βγαίνεις; Ρε είσαι καλά; Ο μεγάλος ποδοσφαιριστής φιλαράκι μου, εκείνη την ώρα κατεβάζει το σορτσάκι του, δείχνει αυτό που έδειξε ο Πάμπλο στους Καβαλιώτες, στον πάγκο και συνεχίζει να αγωνίζεται!

Κατάλαβες; Αλλά εσύ βγήκες, άφησες τον Φωτάκη να μπει για να κρατήσουμε το αποτέλεσμα, το οποίο φυσικά δεν κρατήσαμε!

Γιατί η δεξιά «μπάντα της φιλαρμονικής» μπάζει από τον Βραζιλιάνο με Κροατικό διαβατήριο που φαγώθηκαν να μας τον φέρουν όπως -όπως, ενώ δεν μπορούσε να παίξει στην Ευρώπη αλλά και εδώ που μπορούσε να παίξει τα χαΐρια του τα είδαμε!!

Και μας τον έφεραν την ώρα που υπήρχε παίκτης λουκούμι, που μπορούσε να παίξει στην Ευρώπη αλλά…

Φταις κι εσύ ρε Αρίας που σε είπαν καθυστερημένο γιατί δεν μπορούσες να μάθεις λεει τα συστήματα, ενώ ο Έντι Μέρφι της Κροατίας μπορούσε από την πρώτη μέρα, και δεν έδωσες καμιά «ψιλή»!

Φταιτε κι εσείς οι υπόλοιποι ρε μάγκες που τον βλέπατε τον απόγονο του Εσκομπάρ να «κεντάει» και πετούσατε αετό!
Που τον είχε ο «ροτέισον» στην απέξω και ήσασταν μούγκα!!
Όσο για το αύριο…

Κάποιοι από τους Γκεμπελίσκους  θα προσπαθήσουν να μας ξαναρίξουν στάχτη στα μάτια ενώ ταυτόχρονα θα προσπαθούν να δικαιολογήσουν τις βλακώδεις απόψεις που μας σέρβιραν τόσο καιρό…

Κι όλα αυτά λίγο πριν ξεσκίσουν τον Κόουτς που τόσο… αγαπούν τώρα!!!

Του Δημήτρη Τριανταφυλλίδη πηγή baladoros.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου