Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩΝ!!!

Γεια σε όλους  , είμαι καινούργιο μέλος και εγώ και θα ήθελα για αρχή να ευχαριστήσω τα παιδιά του μπλογκ που μου έδωσαν την ευκαιρία να εκφράσω την άποψη μου για τα ζητήματα της ομάδας μας , αλλά και να συζητήσω με όλους εσάς γύρω από την επικαιρότητα και τα αγωνιστικά θέματα μας και όχι μόνο !  

    Αναμφισβήτητα είναι ακόμα νωρίς για να πούμε οτιδήποτε σχετικά με τις μεταγραφές , αλλά με το καλημέρα έχουν γίνει μερικές κινήσεις που με έχουν γεμίσει ελπίδες για το μέλλον τις ομαδάρας μας .                      
Κατ αρχήν η επιστροφή αλλά και παραμονή του Παναγιώτη Κουρδάκη είναι γεγονός και μάλιστα με 4 ετες συμβόλαιο , πράγμα που σημαίνει πως αμυντικά έχουμε κάνει κιόλας το πρώτο βήμα για τη νέα σεζόν  !   
         
    Κάθε αρχή και δύσκολη λένε , και αν όντως ο Λάζλο   θέλει να κάνει μια ομάδα που να είναι βασισμένη στην εμπειρία τον παλιών και στο ταλέντο τον νέων , τώρα είναι η μεγάλη του ευκαιρία , κάτι το περιορισμένο μπάτζετ κάτι οι πολλές προσθήκες νεαρών παιδιών από τα σπλάχνα της ομάδας αυτή η χρονιά μπορεί να γίνει η αφετηρία για έναν πάοκ που δε τολμάμε ούτε να ονειρευτούμε !
   
    Οι Βασίλη Παπαδόπουλο ( 17 ετών) , Λάζαρος Μωυσιάδης ( 19 ετών ) όπως και η επιστροφή του Παπαζογλου μπορούν να δώσουν άλλο  αέρα στην κακά τα ψέματα πονεμένη επιθετική γραμμή εκεί που  ίσος αν εξαιρέσουμε τους Αθανασιάδη και Σαλπιγγίδη ο πάοκ φέτος ήταν επιεικώς για κλάματα!
    
    Μία ακόμα προσθήκη από τα δικά μας παιδιά είχαμε και στα επιθετικά χαφ , και ο λόγος φυσικά για τον Στέλιος Κίτσιου ( 18 ετών ) για τον οποίο  ακούγονται και πάρα πολλά ενθαρρυντικά σχόλια αλλά ας μη γελιόμαστε όλα θα φανούν στον αγωνιστικό χώρο , από 'μάς το μόνο που μένει είναι να αγκαλιάσουμε τα παιδιά και να τους ευχηθούμε ότι καλύτερο και γιατί όχι του χρόνου τέτοια εποχή να είναι .......... ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

2 σχόλια:

  1. εύστοχος,περιεκτικός,σαφής και πολύ καλα πληροφορημένος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μην ξαναγραψεις ποτε. εγραψες τα 4 ιερα γραμματα με μικρα.εισαι απαραδεκτος ξυπνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή