Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Για ακόμα μία αγωνιστική δεν καταφέραμε να πάρουμε τους 3 πόντους , αγωνιζόμενοι με ομάδες μικρού βεληνεκούς . Έτσι μετά τις ομάδες Αστέρας Τρίπολης , Ολυμπιακός Βόλου , Σκόντα Ξάνθης , Άρης Θεσσαλονίκης , Ατρόμητος Αθηνών , Κέρκυρα ,  ήρθε να προστεθεί και ο Πανσεραικός στις ομάδες που πετάξαμε βαθμούς . Η κατάσταση που βιώνουμε φέτος στον Π.Α.Ο.Κ. , με συνεχείς ντροπιαστικές εμφανίσεις από πλευράς ποδοσφαιριστών , με απανωτά λάθη σε δοιηκητικό επίπεδο , μπορεί να αλλάξει μόνο με  ΑΜΕΣΕΣ και ΔΡΑΣΤΙΚΕΣ πρωτοβουλίες της διοίκησης .
   Το συστατικό των επιτυχιών των προηγούμενων ετών ( Ζαγοράκης – Βρύζας – Σάντος ) έχει χαλάσει . Καλούμε τη διοίκηση της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. να δώσει ξανά στο κόσμο ένα όραμα , ένα καινούριο πλάνο να αφοσιωθεί και να παλέψει γιαυτό. Στη φετινή αγωνιστική περίοδο η ομάδα θυμίζει παλιές πέτρινες εποχές , με σκαμπανεβάσματα στην απόδοση , με έλλειψη αγωνιστικού προσανατολισμού μέσα στο γήπεδο , με ποδοσφαιριστές χωρίς τσαμπουκά και τσαγανό . Στο ματς των Σερρών δεν βρέθηκε ένας ποδοσφαιριστής ( από τους 3 – 4 που πέρασε πριν σκοράρει ) να ρίξει κάτω τον Γεωργιάδη πριν γίνει απειλητικός . Η ομάδα δεν μπορεί να κάνει πλέον στο γήπεδο τα βασικά , που χρειάζεται να κάνει ο Π.Α.Ο.Κ. για να κερδίσει τα καφενεία που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα .
   Στα δικά μας τώρα είχαμε μια καλή παρουσία στις Σέρρες με πολύ κόσμο , αν και για ακόμα μία φορά δεν έλλειψαν δυστυχώς οι πολλοί που προτιμούν να τραβάνε τα εκνευριστικά βίντεο αντί να συμμετέχουν στη κερκίδα , οι μουγγοί που βρίσκουνε τη λαλιά τους μόνο για να κράξουνε και οι γυναίκες με τα γοβάκια και τα κραγιόν . Η λύση είναι απλή και εύκολα εφαρμόσιμη . Την επόμενη φορά που θα συναντήσουμε τέτοια κατάσταση θα κάνουμε 10 απανωτά ΑΜΠΑΛΑΕΑ γιατί στα πέταλα των γηπέδων που αγωνίζεται ο Π.Α.Ο.Κ. , έχουν θέση μόνο όσοι είναι διαθετειμένοι να αφήσουν τα πνευμόνια τους εκεί . Για τους υπόλοιπους υπάρχουν οι υπόλοιπες θύρες . Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Ωραιοκάστρου εύχεται σε όλους όσους αγαπάνε τα 4 γράμματα  ένα 2011 γεμάτο αγώνες , κατακτήσεις και επιτυχίες .


ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΤΟΥΜΠΑ Η ΣΤΗ Δ.Ε.Θ. Η ΒΡΕΙΤΕ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου