Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ...ΣΟΒΑΡΟΙ ΕΩΣ ΤΟ 90'

Αύριο ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στο γήπεδο της Τούμπας τον Αστέρα σε ένα ματς πάρα πολύ δύσκολο το οποίο κρύβει παγίδες. Ο ΠΑΟΚ έχει συνολικά γι αυτό τον αγώνα 8 απουσίες παικτών, ενώ παράλληλα δεν διανύει την καλύτερη αγωνιστική περίοδο της χρονιάς.Απέναντι του θα βρει μία ομάδα η οποία παραδοσιακά τον δυσκολεύει,τόσο εντός όσο και εκτός έδρας.


Μπορεί ο ΠΑΟΚ να είναι γηπεδούχος όμως αυτό, μάλλον μικρή σημασία έχει φέτος μια και η Τούμπα είναι αυτή που τον πληγώνει...Ο ΠΑΟΚ φέτος δυστυχώς δεν παρουσιάζει την έδρα φρούριο που είχε τα προηγούμενα χρόνια. Βόλος, Ατρόμητος, Ρόύλης, έκοψαν βαθμούς από το πουθενά...
Είναι γνωστό ότι ο ΠΑΟΚ στα εντός ματς παίζεται πολύ κλειστά από τους αντιπάλους του και αυτό είναι κάτι που τον δυσκολεύει, ενώ παράλληλα η αμυντική του γραμμή δεν εμπνέει την εμπιστοσύνη των προηγούμενων ετών ειδικά αύριο οταν και θα λείπει ο στηλοβάτης της άμυνας Π.Κοντρέρας.
Από την άλλη ο Αστέρας έχει φτιάξει μια αξιόμαχη ομάδα, κάτι που φανερώνεται κυρίως από τις εκτός έδρας επιδόσεις της…
Η ομάδα της Αρκαδίας έχει την τρίτη καλύτερη εκτός έδρας συγκομιδή βαθμών και ακολουθεί την επίδοση Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. Οι πράσινοι του Σισέ έχουν κερδίσει 17 βαθμούς και οι κόκκινοι του Βαλβέρδε έχουν 15 βαθμούς μακριά από το Καραϊσκάκη.
Ο Αστέρας με τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο μόλις ήττες μακριά από την Τρίπολη, έχει 12 βαθμούς και μπορεί να καυχιέται ότι εκτός έδρας ξέρει να στέκεται πολύ καλά.
Απέναντι σε αυτόν τον αντίπαλο ο ΠΑΟΚ καλείται να δείξει από την αρχή ποιός είναι το αφεντικό, να είναι σοβαρός, να έχει υπομονή και να μην δείξει για ακόμη μια φορά το υπεροπτικό του ύφος.
Η ομάδα δεν σηκώνει άλλο στραβοπάτημα και νομίζω πως επιτέλους παίκτες και τεχνική ηγεσία, πρέπει να καταλάβουν και να αναλάβουν τις ευθύνες τους....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου