Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟ ΓΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ?


Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Real News",οι πολύ καλές εμφανίσεις του Στέφανου Αθανασιάδη στα τελευταία παιχνίδια του ΠΑΟΚ, έχουν στρέψει το ενδιαφέρον της Πόρτο. Πιό συγκεκριμένα:


"Από το μικροσκόπιο της Πόρτο θα περάσει ο Στέφανος Αθανασιάδης. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε, οι Πορτογάλοι έχουν πληροφορηθεί για τα κατορθώματά του το τελευταίο χρονικό διάστημα και σύμφωνα με πληροφορίες της "Real Sports" θα στείλουν σκάουτερ στα επόμενα παιχνίδια για να τον τσεκάρουν.
Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής δεν είναι άγνωστος στους ανθρώπους της Πόρτο και αυτό γιατί είχε γίνει κουβέντα παλιότερα από τους Ζήση Βρύζα και Φερνάντο Σάντος. Απλά δεν είχε παίξει ποτέ συνεχόμενα παιχνίδια και τώρα που συνέβη οι "δράκοι" θέλουν να διαπιστώσουν το αν μπορεί ο νεαρός σέντερ φορ να ανταποκριθεί σε υψηλό επίπεδο. Πρόθεσή τους είναι να τον παρακολουθούν διακριτικά μέχρι το τέλος της σεζόν για να σχηματίσουν ολοκληρωμένη εικόνα και το καλοκαίρι να πράξουν ανάλογα.
Στην Πόρτο δίνουν μεγάλο βάρος στο σκάουτινγκ και κατασκοπεύουν σε όλη την Ευρώπη ποδοσφαιριστές σε σχετικά μικρή ηλικία με τον κόστος της μεταγραφής τους να μην είναι υψηλό. Αξίζει να αναφερθεί πως πέρυσι είχε βρεθεί στη λίστα τους και ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, αλλά δεν είδαν αυτά που περίμεναν και έστρεψαν σε άλλες περιπτώσεις την προσοχή τους. Στον ΠΑΟΚ τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση για τον Αθανασιάδη και στο άμεσο μέλλον πρόθεση τους είναι να προχωρήσουν στην αναπροσαρμογή του συμβολαίου του".


πηγή Real News.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου