Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ Ο ΛΟΥΑ ΛΟΥΑ....

Ο Λομάνα Λούα Λούα προτάθηκε στον ΠΑΟΚ και βρίσκεται ψηλά στην λίστα του Δικεφάλου καθώς οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούν ότι ο Κονγκολέζος έχει στοιχεία που λείπουν από την επίθεση της ομάδας.
Ο Λούα Λούα μπορεί να παίξει σαν επιθετικός, σαν δεύτερος περιφερειακός επιθετικός όσο και σαν πλάγιος επιθετικός,χαρακτηριστικό του είναι η ταχύτητα και οι διεισδύσεις στην αντίπαλη περιοχή, έχει εμπειρία από το Ελληνικό πρωτάθλημα, είναι μέσα στις οικονομικές δυνατότητες του ΠΑΟΚ. Ο ίδιος ο παίκτης είναι δυσαρεστημένος στην Κύπρο και θα ήθελε να επανακάμψει παίζοντας σε μια μεγάλη ομάδα.
Αγκάθι και στη δική του περίπτωση,ο τραυματισμός του και τα λίγα παιχνίδια που έχει φέτος με την Ομόνοια. Έχει αγωνιστεί μόλις πέντε φορές και έχει σκοράρει δυο γκολ, ενώ οι Κύπριοι της Ομόνοιας δεν έχουν πρόβλημα να τον αφήσουν ελεύθερο καθώς δεν είναι ευχαριστημένοι από την παρουσία του.
Στον ΠΑΟΚ θεωρούν ότι τα χαρακτηριστικά του Λούα Λούα λείπουν αυτή τη στιγμή από την επίθεση του δικεφάλου, αλλά την εξετάζουν μαζί με αυτή του Ματέγια Κέζμαν που έχει ρίξει κατά πολύ τις απαιτήσεις του.Βέβαια πρωταρχικός στόχος της διοίκησης είναι οι αποδεσμεύσεις παικτών προκειμένου να βρεθούν χρήματα για μεταγραφές ενώ παράλληλα υπάρχει σε εκκρεμότητα και το θέμα με τους επενδυτές, κάτι το οποίο μπορεί να αλλάξει άρδην τις ισορροπίες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου