Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΑΒΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

«Αρχικά προσπαθήσαμε με ένα ανορθόδοξο τρόπο να επιτεθούμε. Είχαμε ένα καλό διάστημα από το 45ο μέχρι το 65ο λεπτό, όπου είχαμε βρει τον ρυθμό μας, είχαμε την κατοχή της μπάλας και προσπαθήσαμε και δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για ένα δεύτερο γκολ.
Έχω την εντύπωση ότι στο δεύτερο ημίχρονο δεν απειληθήκαμε σχεδόν καθόλου από τον αντίπαλο και είμαι ευχαριστημένος από το τελικό αποτέλεσμα και όχι από την συνολική εικόνα σαν ομάδα».
«Είναι παρά πολύ σημαντικό που καταφέραμε να κρατήσουμε το μηδέν, γιατί όλα τα παιχνίδια ξεκινάνε από εκεί και πρέπει να τα διαχειριζόμαστε σωστά. Έχοντας πρώτα καλή αμυντική λειτουργία και συγχρόνως να δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για το γκολ».
Από το 30ο λεπτό και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου υπήρξε μία νευρικότητα. Σίγουρα τα δύο άσχημα αποτελέσματα που είχαμε πριν επηρέασαν και με δεδομένο τα προβλήματα και τις απουσίες που έχουμε το τελευταίο διάστημα υπήρξε μία νευρικότητα».
«Ο Λίνο είναι γνωστό ότι είναι αριστερό μπακ, αλλά με τους τραυματισμού που έχεις πρέπει να κάνεις κάποιες κινήσεις που θα σου δώσουν λύσεις».  
«Είμαι ευχαριστημένος και από τον Σαβίνι, η θέση του οποίου είναι αριστερός κεντρικός αμυντικός».
«Εμείς έχουμε δείξει ότι τους υπολογίζουμε όλους μέχρι και την τελευταία ώρα που θα βρίσκονται στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα το τι έχουμε αποφασίσει ή τι έχουμε αποφασίσει θα φανεί στη συνέχεια. Αλλά όλοι όσοι είναι μαζί μας και ευκαιρίες παίρνουν και τους χρησιμοποιούμε όταν
είναι αναγκαίο».
«Είμασταν καλοί στο διάστημα 45-65 και οι αλλαγές έγιναν, όταν έκρινα, ότο έπρεπε να γίνουν».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου