Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ULTRAS PAOK

Ενίσχυση από τώρα χρειάζεται η ομάδα μας , ανεξαρτήτως τελικά τι θα συμβεί με τον επενδυτικό όμιλο από Αραβία που τις επόμενες 3-4 μέρες θα γνωρίζουμε και τυπικά αν επενδύσει η όχι στην Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.
Το ιδεατό σενάριο φυσικά για όλους μας , είναι να υπάρξει η επένδυση και να παραμείνει η διοίκηση αυτή με σημαντικά κεφάλαια και όχι μόνο τα χρήματα του κοσμάκη, αλλά και το θέμα των μεταγραφών, δεν μπορεί να περιμένει άλλο.
Λίγο το ότι η ομάδα μας είναι και στις 3 διοργανώσεις και θα παίξει πολλούς αγώνες, λίγο οι πολλαπλοί τραυματισμοί με το ανύπαρκτο ιατρικό team , οδηγούντην ομάδα μας σε αδιέξοδο !!!
Ο πρόεδρος πρέπει να πάρει σημαντικές απόφάσεις εδώ και τώρα και ανεξαρτήτως αν τα οικονομικά δεν είναι και πολύ καλά , η ομάδα μας χρειάζεται από τώρα 2-3 ποιοτικές προσθήκες και για την Ελλάδα αλλά και Ευρώπη
Από την άλλη πλευρά ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος  Ο κ.Μαργαρίτης είναι καθησυχαστικός, αλλά όπως λέει και ο λαός «οι λογαριασμοί τρέχουν» Ο κ. Μαργαρίτης μίλησε για θετική έκβαση στην υπόθεση Άραβες, όμως όσο περνάει ο καιρόςτόσο υπάρχει ανησυχία !!!
Μακάρι να μπουν και τα χρήματα για να γίνουν πολύ πιο εύκολα κινήσεις, αλλά και να ολοκληρωθεί επιτέλους και το προπονητικό κέντρο μας !!!
 
πηγή Ultras Paok

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου