Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΟΚ-ΞΑΝΘΗ 2-1....ΝΙΚΗΣΕ ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ...

Αν και τα... χρειάστηκε, ο ΠΑΟΚ έβαλε άλλους τρεις βαθμούς στην τσέπη του, κερδίζοντας και την Ξάνθη με 2-1 και παρέμεινε στην 3η θέση της Σούπερ Λίγκας...
Με γκολ των Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη, ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίκαια την αξιόμαχη Ξάνθη με 2-1. Δίκαια και καθαρά, παίζοντας επιθετικά, έχοντας καλή κατοχή, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν και δημιουργώντας και πολλές άλλες. 

 Ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε κουρασμένος από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι, επέβαλε το ρυθμό του και παρότι ισοφαρίστηκε με τη βοήθεια της καυτής Τούμπας πήρε το ματς και τους τρεις βαθμούς.
Όπως είπε και ο Χάβος, θα μπορούσε να αποφύγει το γκολ που δέχτηκε, δώρο του Χαλκιά στον αντίπαλο επιθετικό.

Πιο συγκεκριμένα,μετά από ένα μέτριο παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει μία ακόμη νίκη, παρά το γεγονός ότι στο 65« βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, όταν η Ξάνθη ισοφάρισε το γκολ του Αθανασιάδη από το 37», στη μοναδική τελική προσπάθειά της στο δεύτερο ημίχρονο.
Ο Χάβος, που στο 25 έχασε τον Φωτάκη με εξάρθρωση ωμοπλάτης, τα έπαιξε όλα για όλα στο τελευταίο τέταρτο, και οι δύο αλλαγές του, του έδωσαν τη νίκη. Ο Μπαλάφας στην τελευταία του εμφάνιση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, τα έδωσε όλα, έκανε μία κούρσα από τα δεξιά, έκοψε τη μπάλα στην περιοχή, ο Μουσλίμοβιτς έστρωσε στον Σαλπιγγίδη κι αυτός λύτρωσε τον ΠΑΟΚ, εννιά λεπτά πριν το τέλος. Ήταν το τέταρτο συνεχόμενο γκολ στο πρωτάθλημα για τον Σάλπι, ο οποίος φαίνεται πως πήρε μπρος... Και τώρα, σειρά έχει ο Άρης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου