Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

ΜΑΛΛΟΝ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ Ο ΒΙΕΡΙΝΙΑ!!!

Οίδημα στο δικέφαλο του δεξιού ποδιού του, έχει ο Βιεϊρίνια, όπως έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε τη Δευτέρα το βράδυ και η συμμετοχή του στον ημιτελικό είναι αμφίβολη, αν και αυτή, θα κριθεί το μεσημέρι της Τρίτης, στην τελευταία προπόνηση πριν το ματς με την ΑΕΚ.

Ο Πορτογάλος έκανε μαγνητική τομογραφία και αν μπορούμε να εμπιστευτούμε την ακρίβεια της εξέτασης και συσχετίσουμε τον τραυματισμό του με το αντίστοιχο πρόβλημα του Κώστα Χαλκιά, τότε τίθεται θέμα συμμετοχής του στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Θυμίζουμε, ότι ο Χαλκιάς με το ίδιο πρόβλημα, έπαιξε στο επόμενο ματς που ήταν με την ΤΣΣΚΑ στην Τούμπα, αλλά βγήκε αλλαγή κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αν λοιπόν, υπολογίσουμε ότι η θέση του Βιεϊρίνια απαιτεί συνεχές τρέξιμο και μυικό σύστημα σε απόλυτη υγεία κι ετοιμότητα, τότε ο Πορτογάλος όχι μόνο είναι αμφίβολος, αλλά και δεν πρέπει να παίξει, καθώς ακολουθούν κι άλλα παιχνίδια και μάλιστα ντέρμπι.

Δεν αποκλείεται βέβαια, ο Χάβος να τον πάρει στην αποστολή και ο παίκτης να δοκιμάσει πριν τον αγώνα αν μπορεί να παίξει, οπότε και ν΄ αποφασιστεί τότε η συμμετοχή του.

Σε κάθε περίπτωση, επειδή το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ είναι της πλάκας στην κυριολεξία, αλλά και ο Χάβος έχει κάνει την γκάφα με το Βιτόλο, εφιστούμε την προσοχή στην περίπτωση του πολυτιμότερου σε αξία μεταπώλησης, παίκτη του ΠΑΟΚ...

πηγή baladoros.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου