Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟΣ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΜΠΕΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Έξαλοι είναι στον ΠΑΟΚ με όσα έγιναν έξω από το Πανθεσσαλικό και ξεκίνησαν σχεδόν μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα και είχαν ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει η σέντρα…

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ κατέβηκε στα αποδυτήρια όταν η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει, ψάχνοντας τον επικεφαλής της αστυνομίας, από τον οποίο ζήτησε εξηγήσεις.
Για ποιο λόγο κάνατε χρήση χημικών ρώτησε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ χωρίς, όμως, να πάρει απάντηση. Ο επικεφαλής της αστυνομίας του ζήτησε απλά να ανέβει στην κερκίδα η security του ΠΑΟΚ για να ηρεμήσει τους οπαδούς, που εκείνη την ώρα κόντεψαν να πνιγούν από τα χημικά, που είχαν «σκεπάσει» το πέταλο.
Από τον επίσημο ΠΑΟΚ έγινε λόγος για αλόγιστη χρήση χημικών έξω από το γήπεδο, από την οποία ξεκίνησαν όλα. Σύμφωνα με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που είχε ανθρώπους έξω από το γήπεδο, δεν έγινε κανένα «ντου», όπως ισχυρίστηκε η αστυνομία, που να δικαιολογεί τέτοια αντίδραση…
Από τη άλλη πλευρά o ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέας Μπέος τόνισε τα εξής:

"Πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας αν θέλουμε να δούμε καλύτερο μέλλον στο ποδόσφαιρο. Η Πολιτεία πρέπει να πάρει πρωτοβουλίες. Όσον αφορά στη δική μου την ομάδα είναι η πρώτη φορά που δεν λυπήθηκα που χάσαμε. Παίξαμε καλά και δώσαμε θέαμα στον κόσμο. Να περιμένετε ανάλογο θέαμα και στο μέλλον. Αν θεωρείται ότι ο ΠΑΟΚ με τέτοιους φιλάθλους θα πάει μπροστά, αυτή η ιστορική ομάδα, η μεγάλη ομάδα, γελιέστε. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να αποβάλλει αυτούς τους κοπρίτες.
Όχι δεν μετάνιωσα που δώσαμε εισιτήρια. Αυτή είναι η πολιτική μας. Θα ήταν άδικο αν δεν δίναμε εισιτήρια στον ΠΑΟΚ. Σας είπα και πριν, υπάρχουν κοπρίτες που εισχωρούν στον υγιή κόσμο και κάνουν αυτά που κάνουν. Λάθη γίνονται. Ανθρώπινα είναι. Δεν σχολίασα ποτέ. Ούτε τώρα θα σχολιάσω.
Αναρωτήθηκα και εγώ και ο Ζαγοράκης γιατί ρίχνονται τόσα πολλά χημικά και δημιουργούν πρόβλημα στον κόσμο και τους παίκτες. Η Αστυνομία θεωρώ ότι απέτυχε. Δεν φταίει μόνο αυτή βέβαια. Είπαμε να κάτσουμε όλοι μαζί να δούμε τι θα γίνει. Να δώσουμε λύσεις και να μην κοροϊδεύουμε τι έγινε".

Η αλήθεια βέβαια είναι κάπου στη μέση... Σύμφωνα μα μαρτυρίες φιλάθλων που ήταν στο γήπεδο, όλα άρχισαν όταν μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ κατα την προσφιλή τους συνήθεια έκαναν ντου, προκειμένου να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο. Η Αστυνομία προσπάθησε να τους απωθήσει, οι οπαδοί αντέδρασαν, τους περικύκλωσαν, και κάπου εκεί ξεκίνησε το πανηγύρι με τα δακρυγόνα, τα οποία και συνέχισαν να πετούν ακόμη και όταν το πλήθος είχε διασπαστεί. Ας ελπίσουμε πως ο ΠΑΟΚ δεν θα πληρώσει ακριβά για ακόμη μια φορά την κακή αντίδραση μιας μικρής ομάδας φιλάθλων.... 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου