Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ 0-3 ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 37 ΧΡΟΝΙΑ!!!

Νίκη για τον ΠΑΟΚ με 3-0 στον Βόλο μετά από 37 ολόκληρα χρόνια. Η ομάδα του Μ.Χάβου παρουσιάστηκε μέτρια και τυχερή, ειδικά το α ημίχρονο, όμως ταυτόχρονα ήταν αρκετά αποτελεσματική και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις όποιες ευκαιρίες δημιούργησε.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου βρέθηκε σε μέτρια μέρα επιτρέποντας στον Ολυμπιακό Βόλου να κυριαρχήσει στον αγώνα. Πολλά τα λάθη, ελλιπής η αμυντική λειτουργία στα χαφ και αδυναμία να επιβάλλει το ρυθμό του. Αυτή ήταν η εικόνα του ΠΑΟΚ στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού που ωστόσο μπορεί να είναι ικανοποιημένος από την σούπερ αποτελεσματική του επιθετική παρουσία.
Σκόρερ του ΠΑΟΚ ο Λίνο στο 20', ο Βιερίνια στο 42' και ο Σαλπιγγίδης στο 87' ο οποίος έχασε και πέναλτι στο 76'.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν εφιαλτικό στις… εντυπώσεις για τον ΠΑΟΚ και ονειρικό στην ουσία. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να προηγηθεί στην πρώτη του ουσιαστική ευκαιρία με τον Λίνο. Ο Βόλος πίεσε από το 20' εώς το 40' λεπτό χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει. Κάπου εκεί μίλησε η κλάση του Βιερίνια ο οποίος με ατομική ενέργεια και σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-2.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να επιβάλλει τον ρυθμό του αλλά βελτιώθηκε πολύ στην αμυντική του λειτουργία και κινδύνευσε μόνο σε λίγες περιπτώσεις. Ο γηπεδούχοι πίεσαν έδωσαν χώρο και κάπως έτσι σε μια αντεπίθεση ο ΠΑΟΚ έκανε το 0-3 με τον Σάλπι αφού πρώτα έχασε πέναλτι στο 76'.
Ο ΠΑΟΚ χωρίς να ικανοποιήσει με την απόδοσή του σε γενικές γραμμές, επικράτησε 3-0 εκτός έδρας και πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία να αντιμετωπίσει τον έτερο Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη για το κύπελλο. Και φυσικά με τη γνώση πως πρέπει να δείξει πολύ καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο για να πάρει το προβάδισμα για την πρόκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου