Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΑΒΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ

Ικανοποιημένος απο την νίκη και προβληματισμένος για την δύσκολη συνέχεια παρουσιάστηκε ο προπονητης του ΠΑΟΚ στις δηλώσεις του μετά την λήξη του αγώνα. Πιο συγκεκριμένα είπε:



Για το αποτέλεσμα:"Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους. Μας περιμένει δύσκολο πρόγραμμα και πρέπει να είμαστε καλά."
Για τη φάση του γκολ του Λίνο: "Η φάση εξελισσόταν δεν μπορούσε να γίνει κάτι άλλο. Είμαι σίγουρος ότι ο Λίνο δεν είδε τον παίκτη του Βόλου που ήταν κάτω."
Για το τι δεν πήγε καλά στο διάστημα που ο Ολυμπιακός πίεζε: "Δεχθήκαμε φυσιολογική πίεση. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλά. Κάναμε αλλαγές και αυτές μας βοήθησαν πάρα πολύ."
Για την επιστροφή του Μουσλίμοβιτς και του Ίβιτς: "Μας χαροποιεί το γεγονός ότι όσοι επιστρέφουν από τραυματισμούς είναι καλά. Κάθε προπονητής θέλει να έχει τέτοιου είδους παίκτες στη διάθεσή του."
Για τον Μπαλάφα: "Μέχρι την τελευταία στιγμή υπολογίζεται από εμένα, μέχρι να φύγει από την ομάδα είναι παίκτης του ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα βλέπουμε τι θα γίνει."
Για τα επεισόδια που έγιναν πριν την έναρξη του αγώνα: "Μας στεναχωρεί η κατάσταση αυτή που δημιουργήθηκε. Δεν μπορώ, όμως, να κάνω κάτι εγώ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου