Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΗΣ ΜΑΤΙΑΣ

Το blog ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΗ ΜΑΤΙΑ, συμπλήρωσε αισίως 5 μήνες ζωής. Στο διάστημα αυτό πολλά άλλαξαν, αρκετά ακούστηκαν και άλλα τόσα γράφτηκαν για εμάς... Γι’ αυτό τον λόγο κρίναμε σκόπιμο να σας συστηθούμε για να γνωριστούμε ακόμη καλύτερα.

Thekorde : Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη στην περιοχή του Γεντί Κουλέ στην Άνω Πόλη, ο thekorde είναι ο ιδρυτής του blog, το οποίο όταν ξεκίνησε  ονομαζόταν “O Γκρινιάρης Παοκτσής”...Τελειόφοιτος της μεγάλης του Δρόμου σχολής και Αγγελόσκυλο, ο thekorde ξεκίνησε αυτήν την προσπάθεια με σκοπό να συζητά με τα φιλαράκια του οτιδήποτε αφορά την μεγάλη του αγάπη ,  τον ΠΑΟΚ. Μότο του... Κάθε ΠΑΟΚτσής έχει άποψη και πρέπει να την εκφράζει ελεύθερα.... 
  
Mpampis o flou : Ο Mpampis o flou πήρε το όνομα   του από το ομώνυμο τραγούδι του Π.Σιδηρόπουλου .  Αμετανόητος Ροκάς και πάνω απ όλα ΠΑΟΚτσής ζεί τα τελευταία 4 χρόνια στην περιοχή Βροντού της Πιερίας .   Έχει ταξιδέψει σχεδόν σε ολόκληρη την Ευρώπη ,  με διδακτορικό στο Πανεπιστήμιο του πεζοδρομίουΤου αρέσει να εκφράζει ελεύθερα την άποψη του χωρίς δισταγμό και σλόγκαν του,  " δεν μπορώ να αλλάξω τον κόσμο ,  μπορώ όμως να μην αλλάξω εγώ ".. 


Pourou : Γεννημένος και αυτός στη Θεσσαλονίκη, με πατέρα Τουμπιώτη που αγωνίστηκε σε όλα τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ την δεκαετία του ’60 (έχοντας κατακτήσει και πρωτάθλημα με τη β’ ομάδα, κάτι για το οποίο νιώθει περήφανος) ο συνδεσμίτης pourou δηλώνει αθεράπευτα ερωτευμένος με το οργανωμένο οπαδικό κίνημα και ιδίως με την Θύρα 4   της οποίας είναι πιστός ”θαμώνας”  . Μάχιμο ΠΑΟΚτσάκι, είναι θερμός υποστηρικτής της άποψης ότι την ιστορία την γράφουμε εμείς, ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ! 


Vagelis : O Vagelis είναι ο Αθηναίος της παρέας μας .  Ζει στη συνοικία της Ηλιούπολης, και όπως λεει,  ΠΑΟΚτσής δε γεννήθηκε ,  ούτε και του το επέβαλε κανείς . Τρελό ΠΑΟΚΙ έγινε πολύ αργότερα όταν και κατάλαβε την βρωμιά των ομάδων της Αθήνας ! Εκείνο που τον έκανε να κολλήσει με τον ΠΑΟΚ είναι η αγάπη και η πίστη των φιλάθλων μας, ενώ το ρητό του είναι,  "ΠΑΟΚ παντού Ρε " !!!! 


BarCo : O BarCo είναι ο μικρότερος της παρέας μας με ηλικία μόλις 18 ετών .  Γεννημένος στην Πάτρα όπου και ζει μόνιμα, αποτελεί άλλο ένα ζωντανό παράδειγμα ότι ο ΠΑΟΚ είναι παντού .  Γουστάρει να ασχολείται με θέματα που αφορούν τον Δικέφαλο, και μότο του είναι το σύνθημα  " Χιλιόμετρα κάναμε πάλι...για την καψούρα μας την πιο μεγάλη " !!!
  
Αυτοί είμαστε λοιπόν...5 απλοί και αληθινοί ΠΑΟΚτσήδες στους οποίους αρέσει να λένε καθαρά αυτό που πιστεύουν για την ομάδα τους, μακριά από σκοπιμότητες και προσωπικά οφέλη.
Γι αυτό και θα συνεχίσουμε ακόμη πιο δυνατά και μακάρι κάποια στιγμή να γίνουμε ακόμα περισσότεροι και από άλλα μέρη της Ελλάδας.

Οποιοσδήποτε από εσάς έχει μια άποψη ,  μια γνώμη ,  την οποία θέλει να μοιραστεί με τα υπόλοιπα αδέρφια μας, ή έχει όρεξη και τρέλα να μπει και αυτός στην παρέα μας, ας μας στείλει e-mail στην διεύθυνση thekorde@yahoo.gr  ή  στο paoktsidikimatia@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου