Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΧΑΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ..ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ

Ο Μάκης Χάβος στην σημερινή προπόνηση φανέρωσε τις σκέψεις του για την αναμέτρηση στη Νέα Σμύρνη. Ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Σνάουτσνερ και Κοντρέρας που είναι τιμωρημένοι. 

Έτσι λοιπόν θα υπάρξουν αναγκαστικά αλλαγές κυρίως στην αμυντική διάταξη, καθώς την θέση του Χιλιανού θα πάρει ο Μαλεζάς όπου μαζί με τον Τσιρίλο θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Ο Σαβίνι στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ ο Έττο στο δεξί.
Σε ρόλο κεντρικών χαφ ήταν ο Γκαρσία με τον Τσουκαλά, δεξιά στην πτέρυγα βρέθηκε Βιεϊρίνια, και στην αριστερή ο Λίνο ως επιτελικός ο Ίβιτς και στην κορυφή της επίθεσης έπαιξε ο Αθανασιάδης. Αυτό το σχήμα θα διαφοροποιηθεί καθώς ο Σαλπιγγίδης που έλειπε από ην σημερινή προπόνηση λόγω εθνικής θα ξεκινήσει βασικός κόντρα στον Πανιώνιο. Το θέμα είναι σε ποια θέση. Στην δεξιά πτέρυγα ή στην κορυφή της επίθεσης.
Όσον αφορά την θυγατρική ομάδα του Ολυμπιλαγού,εκτός αγώνα τίθεται και ο Λαζογερμανός κάνγκουρας μετά τον τραυματισμό του στο σημερινό παιχνίδι της Εθνικής με τον Καναδά. Έτσι ο Sir Takis(τρομάρα του) θα πρέπει να βρει μία ακόμα λύση με τις απουσίες, αφού εκτός του Μήτρογλου, το Σάββατο δε θα αγωνιστούν και οι Κουμορτζί, Κοντοές και Λάτκα που είναι τιμωρημένοι και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου