Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Ποδοσφαιρικός Γολγοθάς περιμένει τον ΠΑΟΚ μέσα στον επόμενο ενάμιση μήνα και με βάση το αγωνιστικό πρόγραμμα του. Ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να παίξει για το πρωτάθλημα, το κύπελλο και την Ευρωπαϊκή του συνέχεια σε σχεδόν συνεχόμενα ματς Τετάρτη Κυριακή.


Ιδιαίτερα επιβαρυμένη αρχικά η περίοδος 15-22/1 και στη συνέχεια 30/1-22/2, όταν και ο «δικέφαλος» θα αγωνιστεί αρχικά με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (30/1) και ακολούθως,  θα παίξει κατά σειρά με Ολυμπιακό για την ρεβάνς του κυπέλλου στην Τούμπα (2/2), με Παναθηναϊκό (6/2) για το πρωτάθλημα, στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο (12/2), ενώ θα κλείσει τη σειρά αυτών των αναμετρήσεων με τον πρώτο αγώνα για τη φάση των «32» στο Europa league κόντρα  στην ΤΣΣΚΑ στην Τούμπα (17/2) και τη ρεβάνς, αμέσως μετά, στη Μόσχα.
Αλλά και μετά από αυτά τα παιχνίδια, ο ΠΑΟΚ θα χρωστάει αυτό του Εργοτέλη που θ΄ αναβληθεί ενδιάμεσα των Ευρωπαϊκών Αγώνων και θα γίνει μεσοβδόμαδα, όπως και τα ματς του Ελληνικού κυπέλλου εφόσον προκριθεί και γιατί όχι και τα ματς στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, για τα οποία δεν είναι δυνατό να έχουν βγει ημερομηνίες.
Αναλυτικά το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ:
 
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ.            5/1
Π.Α.Ο.Κ. - ΑΣΤ.ΤΡΙΠΟΛΗΣ             9/1
ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ - Π.Α.Ο.Κ.            15/1
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ                   19/1 (ΚΥΠΕΛΛΟ)
Π.Α.Ο.Κ. - SKODA ΞΑΝΘΗ             22/1
ΑΡΗΣ - Π.Α.Ο.Κ.                             30/1
ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ                   2/2 (ΚΥΠΕΛΛΟ)
Π.Α.Ο.Κ.-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ          6/2
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-Π.Α.Ο.Κ.                 12/2
ΠΑΟΚ  -  ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ         17/2 (EUROPA LEAGUE)
ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ -ΠΑΟΚ     22/2 (EUROPA LEAGUE)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου