Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ

Είναι γνωστό πως από την δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ δύο παίκτες κάνουν το βήμα παραπάνω. Εδώ και αρκετές εβδομάδες οι Κώστας Σταφυλλίδης και Εργκίς Κάτσε προπονούνται συχνά - πυκνά με τους μεγάλους. Αυτή δεν θα είναι η μόνη πρόοδός τους, δεν θα είναι η μόνη επιβράβευση.

Μέσα σε αυτές τις ημέρες που διανύουμε (πολύ σύντομα δηλαδή, ακόμη και σήμερα) οι δύο 17χρονοι ποδοσφαιριστές θα κληθούν στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψουν επαγγελματικά συμβόλαια. Η απόφαση είναι δεδομένη από όλους τους υπευθύνους του Δικεφάλου και το μόνο που απομένει είναι το διαδικαστικό.

Το PAOK24 έχει αναφερθεί ξανά στους δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα πάρουν την ευκαιρία τους στην πρώτη ομάδα.

Ο Σταφυλλίδης είναι αριστερό μπακ. Αρκετοί θα θυμούνται την συμμετοχή του στο καλοκαιρινό φιλικό με την Παρτιζάν. Προέρχεται από τους Αετούς Ακροποτάμου. Παίζει και αριστερό μπακ αλλά και στα χαφ, μια και έχει αρκετά προτερήματα ως ποδοσφαιριστής. Θυμίζουμε ότι είναι και διεθνής με τις εθνικές παίδων και νέων.

Ο Κάτσε (γεννημένος στις 8 Ιουλίου του 1993) αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και όπως λένε αυτοί που τον ξέρουν καλύτερα έχει ως πρότυπο τον… Βιτόλο. Είναι βραχύσωμος και πάρα πολύ καλός αθλητής. Ο Κάτσε γεννήθηκε στην Αλβανία και από τριών ετών βρίσκεται στην Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ τον απέκτησε από την Τριανδρία πριν από πέντε χρόνια και στην Β΄ ομάδα παίζει εδώ και δύο έτη, παρά το ότι ηλικιακά θα έπρεπε να αγωνίζεται σε μικρότερες ηλικίες.  Και αυτός έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου