Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΕ ΜΠΑΝΕ ΣΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ!!!

Σήμερα στα γραφεία της Τούμπας, θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με στόχο την ενημέρωση των μελών για την διεύρυνση αλλά όπως όλα δείχνουν και την τελική συζήτηση για το θέμα του οικονομικού διευθυντή.


Η μεγάλη έκπληξη του Θοδωρή Ζαγοράκη είναι ο Μπάνε Πρέλεβιτς ο οποίος δέχτηκε να μπει στο διοικητικό σχήμα μετά από πρόταση που του έγινε.

Ο Ελληνοσέρβος και μεγαλύτερος μπασκετικός αθλητής της ιστορίας του ΠΑΟΚ, θα υποστηρίξει το έργο της ΠΑΕ αλλά δεν θα είναι το μόνο νέο πρόσωπο.

Ο Πάνος Ραπτόπουλος, γιος του ιδιοκτήτης ExpressServiceκαι συγγραφέας, θα είναι το δεύτερο νέο στέλεχος και το τρίτο θα είναι ο Σάκης Χατζόπουλος, επιχειρηματίας με εμπλοκή στην εταιρία Πλαστικά Θράκης που ελέγχεται από τον πατέρα του.

Οι υπόλοιποι πέντε θα είναι οι Θοδωρής Ζαγοράκης, Σπύρος Μιλιωρίδης, Παναγιώτης Ποικιλίδης, Γιώργος Φαρλαλής και Γιώργος Μιχαηλίδης.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα ενημερώσει τα παλιά μέλη για το νέο διοικητικό συμβούλιο το οποίο θα αποτελείται προς στιγμήν από οκτώ άτομα, μέχρι να προστεθεί και ένα ένατο μέχρι την ημέρα που θα ανανεωθεί η θητεία της διοίκησης πρωτοδικείου.
Αυτό που επίσης θα θέσει στο τραπέζι της συζήτησης ο Θοδωρής Ζαγοράκης, είναι το πρόσωπο που θα αναλάβει το οικονομικό τμήμα της ΠΑΕ. Τον έχει βρει και θα συζητήσει με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. την ένταξή του ή όχι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, σύμφωνα με όχι και τόσο καλά διασταυρωμένες πληροφορίες, ο οικονομικός διευθυντής που προκρίθηκε για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι άνθρωπος που πρότεινε το νέο μέλος της διοίκησης Πάνος Ραπτόπουλος.

πηγή paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου