Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ,ΑΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ...ΠΑΟΚ-ΒΑΖΕΛΟΣ 0-1...

Στο καλύτερο επιθετικά εντός έδρας παιχνίδι του για φέτος, ο ΠΑΟΚ δυστυχώς δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του βάζελου στην κατάμεστη για ακόμη μια φορά Τούμπα.
Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος καθ όλη την διάρκεια του αγώνα παίζοντας σαν την γάτα με το ποντίκι τον πολυδιαφημισμένο βαζελογαγό, έχοντας την συντριπτική υπεροχή τόσο στην κατοχή της μπάλας όσο και των φάσεων.

Μαγική εικόνα το τελικό αποτέλεσμα γιατί οι ομάδα του ΠΑΟ έκανε μόλις 3 ευκαιρίες για γκολ, τι στιγμή που ο Δικέφαλος είχε 16 τελικές προσπάθειες.
Δυστυχώς στην πρώτη φάση του ο βάζελος ευτύχισε να προηγηθεί από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νίνη στο 10' λεπτό, μετά από λάθος τόσο του Χαλκιά που έστισε μάλλον λάθος το τοίχος και η εκτίναξη του θύμισε παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, όσο και του Τσιρίλο που ενώ έτρεξε για να καλύψει την γωνία του Χαλκιά, όχι μόνο δεν πήδηξε άλλα μάλλον μπέρδεψε τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ.
Ατυχία γιατί ο κεραυνός του Βιερίνια τράνταξε το δοκάρι του Τζόρβα, και ανικανότητα διότι ευκαιρίες σαν αυτές του Ίβιτς απλά δεν χάνονται...
Η ομάδα πάλεψε και προσπάθησε αρκετά όμως δεν κατάφερε να νικήσει την τετράδα της άμυνας του ΠΑΟ η οποία αποτελούνταν από τον Μαρίνο, τον Καντέ, τον Σαριέγκι και τον Ιωαννίδη....Αν δεν μπορείς να κάνεις γκολ σε αυτή την άμυνα,δεν δικαιούσαι κάτι παραπάνω.
Τελικά για ακόμη μια φορά επιβεβαιώθηκε η κατάρα που θέλει τον ΠΑΟΚ μετά από μεγάλες προκρίσεις, να μην καταφέρνει να κερδίσει στην ασφυκτικά γεμάτη Τούμπα.
Προσωπικά η πίκρα και η στεναχώρια μου είναι μεγάλη όχι τόσο για την ήττα αλλά κυρίως με τον τρόπο που ήρθε...
Η ζωή συνεχίζεται, και όπως λέμε πάντα...στα εύκολα ΠΑΟΚ...στα δύσκολα ΠΑΟΚΑΡΑ!!!

1 σχόλιο: