Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

ΠΑΟΚ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ!!

Σ.Φ ΠΑΟΚ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ
Προεδρε!!Μετα απο τα τελευταια γεγονοτα γυρω απο την αγαπημενη μας ομαδα,που βιωσαμε εσεις απο κοντα και εμεις απο τοσο μακρια και μετα απο την δημοσια τοποθετηση σου οτι παραμενεις στην ηγεσια καταστρωνοντας το πλανο για την επομενη ημερα,που θα οδηγησει τον ΠΑΟΚ μας ψηλα,νιωσαμε την αναγκη να προβουμε ...στην παρουσα ανακοινωση για να δηλωσουμε την στηριξη αλλα και την εμπιστοσυνη μας στο προσωπο σου.Ταυτοχρονα ομως θελουμε να σε παρακαλεσουμε να ακουσεις και ΕΜΑΣ.........!!!!!!!!!
Να ακουσεις και εμας που εχουμε ως δεδωμενο οτι τα παπαγαλακια ζουνε μονο στα δεντρα.......... και να αποξενωσεις τα <<παπαγαλακια>> που ζουνε σε εφημεριδες και ραδιοφωνικους σταθμους!!!
Να ακουσεις και εμας που κατι ξερουμε απο μαγους......και να ορθωσεις μαζι μας το αναστημα σου στο κρατος των μαγισων!!!!!!
Να ακουσεις και εμας που εχουμε νιωσει στο μαυρο πετσι μας τους διωγμους των παρακρατικων......και να υψωσεις μαζι μας την φωνη σου στο παρακρατος της beosbet,του βαγγελα,των ταξιαρχων,του κυριακου,των ελικοπτερων και της SUPERLEAGΔA!!!!!
Να ακουσεις και εμας που ξερουμε καλα απο ξεπουλημα του πλουτου μας.........και να δωσεις τελος στα σεναρια περι περηφανων πωλησεων!!!!
Να ακουσεις και εμας που οι φυλακισεις και οι διωγμοι ειναι καθημερινοτητα μας.......και να σταθεις εμποδιο σε καθε προσπαθεια εγκλεισμου αδερφων μας στην φυλακη!!
Να ακουσεις και εμας που το μονο που ξερουμε απο μοδα ειναι οτι τα λιονταρια αφηνουν χαιτη και οτι για τις ζεβρες οι ριγες ειναι must.......και να σιγησουν οι φωνες περι light μοδατης.....trendy τουμπας!!!!
Να μας ακουσεις προεδρε και να παρεις ενα ικανο μεγαλο προπονητη για να αρχισει και η αγωνιστικη αναγεννηση της ομαδας.......τον μακη αν θελεις μπορεις να τον στειλεις σε εμας για καμια τριετια να ψηθει(στον ηλιο!!!!).
Το συνθημα REVOLUTION με το οποιο ξεκινησαμε μαζι την προσπαθεια μας να συνεχισει να μας οδηγει και απο εδω και περα REVOLUTION FIGHT CONQUEST VICTORY.....................!!!!!!
Τελος σε εσας τους απλους παοκτσηδες φιλαθλους οπαδους ....λευκα μας αδερφια θελουμε να σας υπενθημισουμε πως ΤΟΥΜΠΑ δεν σημαινει δυο ωριτσες χαβαλε και γκρινιας μετα τον κυριακατικο καφε.......αλλα παθιασμενος αγωνας για στηριξη της ομαδας!!!!!Για μας που ειμαστε τοσο μακρια ειναι ονειρο ζωης!!!!!!
Στα αδερφια που εχουν σοβαρο προβλημα με <<κοντους>> ποδοσφαιριστες μας .........χαλαρωστε και εμεις εχουμε τους πυγμαιους,αλλα δεν κανουμε ετσι!!!!!
Επισης σ τα αδερφια μας που εκφραζονται με υβρεις εναντιον αδερφων αλλα και στα πιο θερμοαιμα που εκσφενδονιζουν αντικειμενα παλι εναντιον των αδερφων τους,ειμαστε σε ευχαριστη θεση να τους ανακοινωσουμε πως ξεκιναει το ετησιο festival του συνδεσμου μας με δραστηριοτητες οπως..αρμεγμα ρινοκερου,ξεψηρισμα χιμπατζη,μετρημα πουα σε λεοπαρδαλεις,κυνηγι λεοντων(μη χαιρεστε....τα λιονταρια σας κυνηγουν,εσεις τρεχετε!!!)...κ.τ.λ για την πληρη χαλαρωση σας.ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΕΤΟΧΗ!!!!!!!
ΜΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟΙ......ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ
ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ
με τιμη...Σ.Φ ΠΑΟΚ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ
Υ.Γ1 Στηριξτε την προσπαθεια των παιδιων του blog ΜΙΑ ΠΟΚΤΣΗΔΙΚΗ ΜΑΤΙΑ http://paoktsidikimatia.blogspot.com/ αν και λευκοι(φτου κακα..) το αξιζουν!!!
http://www.facebook.com/pages/ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΗ-ΜΑΤΙΑ/160000404056050 και στο facebook!!!
ΥΓ 2 Εμεις εδω στην αφρικη μονο απο το ΜΙΑ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ ΜΑΤΙΑ ενημερωνωμαστε!!!!!
ΥΓ 3 Επειδη ειμαι φρεσκιο φρουτο στο f.b,επειδη οι φιλοι μου ειναι ακομα μετρημενοι στα δαχτυλα(αντε στα δαχτυλα καμια 20αρια ανθρωπων),επειδη ο μεγαλος αδερφος(σσσσσςςςςςςςςςςςς!!!!!!μας ακουει!!!!) με απεκλεισε απο τα αιτηματα φιλιας,ειμαι ενοχλητικος λεει (ποιος??εγω??), προτρεπω εσας να κοινοποιησετε για να στηριξουμε τα παιδια!!!!!!Ναι εσας που εχετε ολοκληρα χωρια,κωμοπολεις ακομα και μεγαλουπολεις σε πληθυσμο απο φιλους(πετυχα καποιον προχθες που ειχε λεει καμια 18987 φιλους(??),οσο η Αρτα δλδ,για καλεσε τους ρε μαγκα στο σαλονι σου για κανα φονταν να σε δω!!!!!τι μονο στο f.b???χουβαρντα!!!),ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ!!!!!
ΥΓ 4 Με καθε κοινοποιηση δωρο ενα παπαγαλακι με την φωνη δημοσιογραφου της αρεσκειας σας!!!!!!
ΥΓ 5 Κοινοποιηστε και στελνουμε την πεθερα σας safari.......και ολα μπορουν να συμβουν!!!!!
ΥΓ 6 Και στην αραπια ......ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ ΜΑΤΙΑ!!!!(οπα και συνθηματακι)
ΥΓ 7 Φωτια φωτια.....ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ ΜΑΤΙΑ!!!!(και δευτερο????ε δε παιζομαι!!!!)
ΥΓ 8 Τραβα τους τα αυτια.....ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ ΜΑΤΙΑ(ειναι σαν την coca cola παει με ολα!!)
ΥΓ 8 Για να σοβαρευτουμε(και καλα) και προς αποφυγη παρεξηγησεων(οι καιροι ειναι χαλεποι) θελω να σας αναφερω πως ουδεμια σχεση εχω(σιγα να μην ειχα αυτοι ειναι σοβαροι,οχι σαν και του λογου μου...) με τους ιδρυτες και γενικα με ολα τα παιδια του blog,δεν γνωριζω κανεναν προσωπικα,απλα ειμαι fun της ολης προσπαθειας γενικα.Θεωρω πως εχουν παθος μερακι και αγαπη για την ομαδα,καθαρα παοκτσηδικα κινητρα και αξιζουν της στηριξης μας,αφου παραλληλα με την ενημερωση μας δινουν ενα χωρο για να καταθετουμε την γνωμη μας.Γιατί όλοι μας έχουμε άποψη για τον ΠΑΟΚ και πρέπει να την εκφράζουμε ελεύθερα...!!!!!!!!!
ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ
Του φίλου και αναγνώστη Elias απο το fb.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου