Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

AΦΟΥ ΤΟΝ ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΤΟΝ ΕΔΕΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΓΥΜΝΟ ΣΤΟ WC!!!

Αφού απήγαγαν, ξυλοκόπησαν, ξεγύμνωσαν, κλείδωσαν στην τουαλέτα και κράτησαν σε ομηρία το 18χρονο οπαδό του ΠΑΟΚ, ο οποίος ήταν εντελώς άσχετος με τα επεισόδια που είχαν προηγηθεί, οι οπαδοί του Ηρακλή πάνε τώρα, να βγουν κι από πάνω, κατηγορώντας τους πάντες και τα πάντα και κυρίως το 18χρονο και προβάλλοντας τους εαυτούς τους ως θύματα.


 Στο μεταξύ, οι 22 συλληφθέντες αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, κρατούνται ακόμα στην αστυνομία και το πιθανότερο είναι να μείνουνε μέσα και την Πρωτοχρονιά. Σήμερα παρουσιάστηκαν στον εισαγγελέα οπυ τους απέδωσε κατηγορίες,  θα περάσουν αύριο (31/12) από τον Ανακριτή, κατηγορούμενοι για δύο κακουργήματα και έξι πλημελλήματα.
Συγκεκριμένα κατηγορούνται για απλή συνέργεια σε ληστεία ενός κινητού τηλεφώνου και απαγωγή του 18χρονου φίλου του ΠΑΟΚ. Προφανώς θα ζητήσουν προθεσμία να απολογηθούν την Δευτέρα αλλά από εκεί και πέρα, είναι θέμα ανακριτή αν θα τους κρατήσει μέσα ή θα τους αφήσει έξω. Διότι εδώ, πρόκειται για απαγωγή ανθρώπου και ομηρία.
Μπροστά σε αυτό λοιπόν, οι συνοπαδοί τους ξεκίνησαν την υπεράσπιση με προπαγάνδα.
«Δεχτήκανε επίθεση από 200 οπαδού τους ΠΑΟΚ, -είπε πριν από λίγο σε ραδιόφωνο ένας δικός τους άνθρωπος- "και ήταν λογικό να υπερασπιστούν το σπίτι τους".
Οι 22 (ανάμεσα στους οποίους και γυναίκες) «τους απέκρουσαν εύκολα» παρότι οι άλλοι «είχαν κουβαλήσει μαζί τους όσα αντικείμενα βρήκαν οι αστυνομικοί στο χώρο κι έξω απ΄ αυτόν», δηλαδή ρόπαλα με καρφιά κάτι υλικά για μολότοφ και όσα άλλα καλούδια αναφέρει το αστυνομικό δελτίο.
Ο οπαδός παραδέχτηκε ότι «χτύπησαν το 18χρονο», κι αυτό γιατί «ήταν μαζί με τους 200 που τους επιτέθηκαν». Όντως τον κλείδωσαν στην τουαλέτα, όπου «γδύθηκε μόνος του»!
Τα «αδέρφια» του κυρίου αυτού, λοιπόν, κρατούνται άδικα από τους αστυνομικούς, ενώ θα έπρεπε να είναι ελεύθεροι, προφανώς για να πανηγυρίζουν που 22 άτομα, ή όσοι απ΄ αυτούς τέλος πάντων, αυτό θα το δείξει η αστυνομική και δικαστική έρευνα, έκαναν όσα έκαναν στον άσχετο με τα προηγηθέντα γεγονότα, 18χρονο πιτσιρικά.
Με λίγα λόγια, οι 22 ανάμεσα στους οποίους και… γυναίκες απέκρουσαν τους 200 οι οποίοι είχαν μαζί τους ρόπαλα, μολότοφ και ποιος ξέρει τι άλλο, οι 22 συνέλαβαν το 18χρονο και οι 200 τράπηκαν σε φυγή και τον άφησαν λάφυρο στα χέρια τους.
Και δεν τον βρήκαν οι οπαδοί του Ηρακλή μόνο του, ξέμπαρκο, πολλή ώρα αργότερα την ώρα που το παιδί επέστρεφε στο σπίτι του όπως αντιλήφθηκαν οι περίοικοι, και ο οποίος υπέστη τα αντίποινα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου