Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΝΕΟΣ ΒΙΤΟΛΟ....ΕΛΓΚΙΣ ΚΑΤΣΕ

Σε ηλικία 17 ετών ο Ελγκίς Κάτσε ζει το όνειρό του: Προπονείται δίπλα στους Πάμπλο Γκαρσία, Βιτόλο και τους άλλους ποδοσφαιριστές που θαυμάζει. Προωθήθηκε πριν λίγο καιρό από τη δεύτερη ομάδα και σήμερα υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο...



Με καταγωγή από την Αλβανία, ο Κάτσε γεννήθηκε στις 8/7/93 και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο για λογαριασμό του Αχιλλέα Τριανδρίας. Στον ΠΑΟΚ ήρθε σε ηλικία 12 ετών και από τότε μέχρι σήμερα είναι μέλος των τμημάτων υποδομής του Δικεφάλου.
Ο Κάτσε αγωνίζεται στην θέση του αμυντικού χαφ και όπως δηλώνει και ο ίδιος πρότυπά του είναι ο Πάμπλο Γκαρσία και ο Βιτόλο.
«Με πλησίασαν αρκετοί παίκτες θέλοντας να με συμβουλεύσουν» δήλωσε σχετικά με το καλωσόρισμα του στην πρώτη ομάδα. Αναφορικά με την δυσκολία και τις διαφορές στην προπόνηση τόνισε ότι «σίγουρα η προπόνηση με τον ΠΑΟΚ είναι πιο δύσκολη, χρησιμοποιούμε περισσότερο την μπάλα και το παιχνίδι είναι πιο δυνατό, όμως είναι ευκολότερο να βρεθείς με τους συμπαίκτες σου και η ομάδα είναι πιο οργανωμένη».
Ο Κατσε μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά που προπονούνται με την πρώτη ομάδα, είναι βασικά στελέχη της δεύτερη ομάδας του ΠΑΟΚ (Κ20) που διανύει μια άκρως επιτυχημένη σεζόν παρουσιάζοντας ήδη στοιχεία επαγγελματικής ομάδας. «Στόχος μας να πάρουμε το πρωτάθλημα και να γίνουμε επαγγελματίες» ανέφερε ο Εργκούς Κάτσε όταν ρωτήθηκε για τους στόχους της Κ20 ενώ σχετικά με τις προσωπικές του φιλοδοξίες τόνισε πως «απλά θέλω να παίζω στον ΠΑΟΚ!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου