Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ... ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ....ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ....

Ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ομάδα η οποία συνεχίζει και στους 3 στόχους της. Ο ποδοσφαιρικός Γολγοθάς μεγάλος, και η ανάγκη για ροτέισον και λύσεις από τον πάγκο, μεγάλη. Παρότι ο ΠΑΟΚ μοιάζει να έχει γεμάτο ρόστερ, προπονητής και διοίκηση αποφάσισαν, έστω και στα χαρτιά, ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις, αφού πρώτα απαλλαχθεί από την παρουσία και τα συμβόλαια παικτών, οι οποίοι δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα. Πολλά διαβάζουμε καθημερινά για αποδεσμεύσεις και μεταγραφές, άλλα επί της ουσίας δεν κουνιέται φύλλο.


«Δεν φεύγω» ήταν η απάντηση, ορθά – κοφτά, του Παπάζογλου, όταν ρωτήθηκε από τον ΠΑΟΚ πως βλέπει το ενδεχόμενο να πάει σε κάποια ομάδα, είτε ως δανεικός, είτε με ελεύθερη μεταγραφή, που ενδεχομένως θα μπορούσε να έχει και περισσότερο χρόνο.
Ο Παπάζογλου ήταν κάθετος και έδειξε πως δεν έχει καμία διάθεση να συζητήσει αυτό το ενδεχόμενο, θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ, έχοντας συμβόλαιο, το οποίο λήγει το 2013.
Στο ενάμιση χρόνο, που βρίσκεται στον ΠΑΟΚ, ο 22χρονος φορ δεν έχει καταφέρει να δικαιώσει τις προσδοκίες, που υπήρχαν όταν αποκτήθηκε, είναι από τους παίκτες, που δεν έχουν βελτιωθεί ιδιαίτερα σ΄ αυτό το διάστημα και όπως δείχνουν τα πράγματα, δεν θα έχει και στο υπόλοιπο της σεζόν πολύ χρόνο συμμετοχής.
Με Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη και Μουσλίμοβιτς (θα μείνει μέχρι το καλοκαίρι, που λήγει το συμβόλαιό του), είναι προφανές ότι ο Παπάζογλου είναι αυτή την εποχή 4ος επιθετικός και η σειρά δεν φαίνεται να αλλάζει στο υπόλοιπο της σεζόν.
Μ΄ αυτό το σκεπτικό, του προτάθηκε να αλλάξει ομάδα, προκειμένου κι ο ΠΑΟΚ να κερδίσει άλλες περίπου 150.000 ευρώ από το μπάτζετ του, αλλά ο Παπάζογλου προτιμά να μείνει, κι ας μην έχει ρόλο στον ΠΑΟΚ.
Ο Σωτήρης Μπαλάφας είναι στο στόχαστρο του Πανιωνίου, αλλά το θέμα του δεν έχει προχωρήσει σε τέτοιο σημείο, ούτως ώστε ο παίκτης να μετακομίσει στη Νέα Σμύρνη. Η αλήθεια είναι ότι ο Πανιώνιος ενδιαφέρεται και θα φανεί μέσα στα επόμενα 24ωρα αν τελικά θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πλατεία.
Οσον αφορά τον Λούσιο Φιλομένο, ο Αργεντινός συνεχίζει να παραμένει αρνητικός στο ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, αφού ο ίδιος θέλει να μείνει μέχρι το καλοκαίρι που ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του.
Ο ατζέντης του Κριστιάνο Μοράες έχει ενημερωθεί να βρει ομάδα για τον Πορτογάλο, ωστόσο ακόμα δεν έχει υπάρξει κάτι το χειροπιαστό.
Ο μάνατζερ του Ελ Ζαρ, τι μια προτείνει παραμονή του παίκτη με μειωμένες αποδοχές, την άλλη μιλάει για ενδιαφέρον της Σεντ Ετιέν και τελικά ο πάικτης του συνεχίζει να δηλώνει τραυματίας.
Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς άκουσε τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας να του λέει πως ενδέχεται να φτάσει πρόταση στον ΠΑΟΚ για την απόκτησή του από ελληνική ομάδα.Κάπου εκεί ο Μουσλίμοβιτς ξεκαθάρισε στον Κωνσταντινίδη πως δεν υπάρχει περίπτωση να πάει σε άλλη ελληνική ομάδα. «Δεν θέλω να φύγω, αλλά αν τελικά συμβεί κάτι τέτοιο θα πάω σε ομάδα του εξωτερικού. Έχω πρόταση και δεν είναι δύσκολο να συμβεί, όμως στην Ελλάδα δεν μένω» είπε μεταξύ άλλων ο Βόσνιος, ο οποίος πάντως επί της ουσίας δεν δείχνει καμία διάθεση να αποχωρήσει.
Όλα αυτά,δείχνουν ότι η ομάδα συναντά δυσκολίες στην φετινή μεταγραφική περίοδο, λεφτά δεν υπάρχουν,ο χρόνος περνά, και απ ότι φαίνεται μάλλον μεταγραφές δεν μπορεί να γίνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου