Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΛΟΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ!!!

Το Σάββατο (15/1),το "πέταλο" των φιλοξενούμενων στο Πανθεσσαλικό αναμένεται να είναι γεμάτο , ενώ η παραλία στο Βόλο αναμένεται να ζήσει την "ασπρόμαυρη" τρέλα το πρωί και το μεσημέρι της ίδιας ημέρας. Όπως δήλωσε κι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, άλλωστε, Αχιλλέας Μπέος, "πάνω από 4.000, έως και 5.000 φίλοι του ΠΑΟΚ αναμένονται το Σάββατο (15/1) στην πόλη μας".
 
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο τοπικός σύνδεσμος φίλων ΠΑΟΚ στο Βόλο έχει διαθέσει μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής πάνω από πεντακόσια εισιτήρια σε οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι κατοικοεδρεύουν είτε στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, είτε στη Λάρισα, την Ελασσόνα, την Καρδίτσα, τα Τρίκαλα, ακόμη και τη Λαμία, αλλά και τη Χαλκίδα, όπως και άλλες πόλεις και κωμοπόλεις της ευρύτερης περιοχής.
Και δεν είναι μόνο τα πεντακόσια εισιτήρια που διέθεσαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ στο Βόλο, αλλά όλοι αυτοί που θα εκδράμουν από τη Θεσσαλονίκη και όλη τη Βόρεια Ελλάδα γενικότερα, όπως κι άλλοι από την Κεντρική Ελλάδα, οι οποίοι ακόμη δεν έχουν προμηθευτεί εισιτήριο. Πανζουρλισμός, δηλαδή, όπως συνέβη πριν λίγες ημέρες και στις Σέρρες.
Ο λαός του ΠΑΟΚ θα είναι για ακόμη μια φορά στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας ωθώντας παίκτες και τεχνική ηγεσία σε άλλο ένα διπλό αδιαφορώντας για τις οποιαδήποτε προκλήσεις και απειλές τυχών δεχθούν ....
http://ogriniarispaoktsis.blogspot.com/2011/01/blog-post_790.html?spref=fb

1 σχόλιο: