Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

ΜΕ 4-2-3-1 ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΕΙΣ....

Με σύστημα 4-2-3-1 ο Μ.Χάβος σκέφτεται να κατεβάσει τον ΠΑΟΚ στο αυριανό παιχνίδι με τον Βόλο. Μοναδικό ερωτηματικό ο Σαλπιγγίδης ο οποίος για δεύτερη μέρα παρέμεινε κλινήρης, ενώ οι ενοχλήσεις που ένιωσε ο Ίβιτς καθιστούν αβέβαιη τη συμμετοχή του στη βασική 11 αδα αλλά όχι και στην αποστολή.


Πιο συγκεκριμένα ο προπονητής του ΠΑΟΚ δοκίμασε, τον Χαλκιάς στο τέρμα και μπροστά του τους Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Λίνο. Ο Γκαρσία και ο Τσουκαλάς αποτελούσαν το δίδυμο των αμυντικών μέσων, έχοντας μπροστά τους τον Ίβιτς, η συμμετοχή του οποίου σαν βασικός θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Δεξιά αγωνίστηκε ο Κουτσιανικούλης, αριστερά ο Βιεϊρίνια και στην κορυφή έπαιξε ο Αθανασιάδης.
Από εκεί και έπειτα, ο προπονητής του "Δικέφαλου" στάθηκε κυρίως σε τρία σημεία σε ό,τι αφορά στον τρόπο που αγωνίζεται ο Ολυμπιακός Βόλου και στο τι πρέπει να προσέξουν οι παίκτες του.
  1. Στις στημένες φάσεις, από τις οποίες ο Ολυμπιακός Βόλου αποκομίζει σε αρκετές περιπτώσεις οφέλη, καθώς διαθέτει τους παίκτες εκείνο
  2. Στο γεγονός ότι οι "ερυθρόλευκοι" διαθέτουν αρκετούς τεχνίτες παίκτες, οι οποίοι είναι σε θέση να κάνουν τη ζημιά σε οποιονδήποτε αντίπαλο
  3. Στις αντεπιθέσεις, τομέας στον οποίο ειδικεύεται ο Ολυμπιακός Βόλου και είναι αρκετά επικίνδυνος, ειδικά αν βρούνε χώρους ελεύθερους οι παίκτες του.
"Προσοχή στις κόντρα επιθέσεις. Μπορούν να μας κάνουν ζημιά οι αντίπαλοι", τόνισε κατά τη διάρκεια της σημερινής ομιλίας του ο Μάκης Χάβος στους "ασπρόμαυρους", θέλοντας να τους επισημάνει ότι επιβάλλεται να είναι συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου