Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ULTRAS PAOK...ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ!!!



ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ...ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ
Μια ακόμη σκανδαλώδης απόφαση-πρόκληση κατά του Π.Α.Ο.Κ. και των οπαδών του ήρθε την Τρίτη να προστεθεί ανάμεσα σε τόσες ακόμη κατά του συλλόγου μας. Η ποινή για κεκλεισμένων των θυρών-συν ένα βαρύτατο χρηματικό πρόστιμο- στην ομάδα μας αποτελεί θρασύτατη πρόκληση κατά του κόσμου του Π.Α.Ο.Κ., όταν εξαναγκάζεται σε μη είσοδο και παρουσία εντός της Τούμπας στον επαναληπτικό με τον κόκκινο δυνάστη. Δεν είναι μόνο ο καρκίνος που ψεκάζεται αδιακρίτως κατά ανθρώπων που απλά ήθελαν εν  έτη 2011 να παρακολουθήσουν έναν ποδοσφαιρικό αγώνα από την αστυνομία. Είναι και ότι ο σύλλογος έπεσε για ακόμη μια φορά θύμα της επιλογής του να μην είναι σύμμαχος αλλά εχθρός των συμφερόντων τους, εχθρός της αδικίας και των σκανδάλων, εχθρός του παρασκηνίου και της διαπλοκής.
Αποδείχτηκε περίτρανα για ακόμη μια φορά πως όλα ήταν προαποφασισμένα. Οι προκλήσεις, τα δακρυγόνα, η απόφαση στην εκδίκαση της απόφασης. Γιατί όταν μια επιτροπή δεν λογαριάζει τα επιχειρήματα της μια πλευράς και δέχεται απροκάλυπτα την «αλήθεια» της άλλης, τότε η δίκη είναι απλά μια παρωδία. Γιατί παρωδία είναι ο Π.Α.Ο.Κ. να αμφισβητεί ευθέως την αστυνομία, καλώντας αξιωματικό της σε παρουσία στην δίκη και εκείνος να μην παραβρίσκεται. Παρωδία είναι μέλος της επιτροπής που εκδικάζει την απόφαση να έχει τον γιο του υπάλληλο στον Ολυμπιακό, που είναι μάλιστα και άμεσα ενδιαφερόμενος της υπόθεσης στέλνοντας και δύο φορές στην ακρόαση του Π.Α.Ο.Κ. τον νομικό του εκπρόσωπο για να περιφρουρήσει την.δικαιοσύνη.

Η ομάδα μας την Τετάρτη παίζει έναν καθοριστικό αγώνα για τον θεσμό του Κυπέλλου. Η ομάδα αυτή αξίζει όσο τίποτα έναν τίτλο. Τίτλο που του στέρησαν πέρσι. Ανεξαρτήτως από την έφεση της υπόθεσης-ο ΠΑΟ την κέρδισε γιατί «αναρχικά στοιχεία» έκαψαν πολλάκις περιπολικά, ξήλωσαν γήπεδα, μπούκαραν σε αγωνιστικούς χώρους- σύσσωμος ο κόσμος του Π.Α.Ο.Κ. επιβάλλεται να βρίσκεται ακόμη και έξω από το γήπεδο μας. Και αυτό το δικαίωμα ούτε η αστυνομία, ούτε η Κυβέρνηση που πολλάκις έχει δείξει το «δημοκρατικό» της πρόσωπο ούτε και κανένας εισαγγελέα-που παραβλέπει ντου μεγαλοεπιχειρηματιών σε δημοσιογράφους την ώρα της μετάδοσης, που παραβλέπει επιθέσεις μπράβων στην φυσούνα σε παίχτες ή παράγοντες του Π.Α.Ο.Κ.- δεν μπορεί να μας το στερήσει.

Η ομάδα μας παρά την διαιτησία του Τριτσώνη αλλά Σπάθα πήρε τον βαθμό της ισοπαλία στον πρώτο αγώνα. Και είναι αυτή που με 30.000 κόσμο έξω ή μέσα από το γήπεδο επιβάλλεται να αγωνιστεί για την νίκη. Νίκη που θα φέρει ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στον τελικό του ΟΑΚΑ. Με πάθος, αυταπάρνηση και αρσενικότητα από την οποία ξεχειλίζει η ομάδα μας- και δεν υπάρχει ούτε για δείγμα στον Ολυμπιακό- οι παίχτες μας ας πάρουν την πρόκριση, πρόκριση που θα τους φέρει ακόμη πιο κοντά στον τίτλο.

Και εμείς σαν ULTRAS PAOK καλούμε όλο τον κόσμο την Τετάρτη έξω από τον ναό μας, από νωρίς !!!

πηγή ultraspaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου