Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Ο ΝΤΑΡΙΟ ΦΕΡΝΑΝΤΕΖ ΓΙΑ ΠΑΟΚ?

Το όνομα του Νταρίο Φερνάντεζ έχει "παίξει" και κατά το παρελθόν για τον ΠΑΟΚ και απ' ότι φαίνεται θα απασχολήσει και σ' αυτή την μεταγραφική περίοδο τον "Δικέφαλο".


Τον παίκτη πρότεινε ο Άκης Ζήκος, ο οποίος βρέθηκε στη Τούμπα στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης και συζήτησε με τον Θοδωρή Ζαγοράκη το ενδεχόμενο να φορέσει ο Αργεντίνος τη φανέλα με τον δικέφαλο στο στήθος.
Ο εκπρόσωπος του Φερνάντεζ, Λιράν Ατία, επιβεβαίωσε το θέμα. "Ναι, υπάρχει ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, αλλά ως εκεί, δεν μπορώ να πω περισσότερα". Μάλιστα, φήμες λένε ότι για τον 32χρονο Αργεντινό μέσο ενδιαφέρονται ακόμη η ΑΕΚ, η Πάσος Φερέιρα και μία κυπριακή ομάδα.
Ο παίκτης είναι ενήμερος για τα όσα γίνονται, έχει ρίξει τις απαιτήσεις του σε ένα πολύ χαμηλό ποσό μέχρι το καλοκαίρι και θέλει να έρθει μέχρι την Πέμπτη για να είναι έτοιμος να αγωνιστεί εναντίον του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη.
Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ θεωρεί πως ο Φερναντέζ έχει τρία στοιχεία που τα θέλει, δηλαδή παίζει στον άξονα, παίζει ως καθαρός αριστερός μέσος στο 4-4-2 και βέβαια γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα και τη Θεσσαλονίκη,επιβεβαιώνεται ότι ο παίκτης έχει προταθεί, δεν έχει, όμως, προχωρήσει ακόμη στο τελικό στάδιο η διαπραγμάτευση μαζί του, γιατί προέχουν οι αποδεσμεύσεις.
Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Νταρίο Φερνάντεζ μένει ελεύθερος σε λίγες μέρες από την Μπειτάρ Ιερουσαλήμ, στην οποία ανήκει.
Στον Δικέφαλο θέλουν να κλείσουν τον παίκτη το αργότερο μέχρι την Κυριακή (16/1).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου