Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

ΑΡΑΒΕΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ...ΦΥΚΙΑ Η ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ?

Την προηγούμενη βδομάδα,ο νομικός εκπρόσωπος κύριος Σπυράτος,είχε δηλώσει τα εξής:
"Ο κύριος Σαμαρί μας ενημέρωσε ότι θα πάρει μία μικρή καθυστέρηση η άφιξή του στην Ελλάδα. Θα είναι διάρκειας δύο-τριών ημερών. Τη Δευτέρα θα έχουμε, πλέον, ξεκάθαρη ενημέρωση για το πότε ακριβώς θα έρθει"....

 Δευτέρα σήμερα 10/1 και οι εκπρόσωποι των επενδυτών δεν είναι σε θέση να απαντήσουν με βεβαιότητα για το πότε τελικά θα έρθει στη Θεσ/νίκη ο εκπρόσωπος των Αράβων....
Οι νεότερες πληροφορίες που δίνονται, μάλιστα, αναφέρουν ότι το τοπίο γύρω από την άφιξη του Οντάι Αλ Σαμαρί θα ξεκαθαρίσει Τετάρτη ή Πέμπτη. Μάλιστα, οι συνεργάτες του στην Ελλάδα αναφέρουν ότι ο κ. Σαμαρί έχει συχνή επικοινωνία με τον Θόδωρο Ζαγοράκη τις τελευταίες μέρες και ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει με τις προθέσεις των Αράβων να επενδύσουν στον ΠΑΟΚ.
Προς τι τότε αυτή η επικίνδυνη στασιμότητα και κωλυσιεργία? Ο χρόνος περνά ανεκμετάλλευτος τι στιγμή που στο αγωνιστικό κομμάτι πλησιάζουν αγώνες φωτιά,οι οποίοι θα καθορίσουν το μέλλον και τους στόχους της φετινής περιόδου... Τα μεταγραφικά παραμένουν στάσιμα τι στιγμή που ήδη θα έπρεπε να είχαν γίνει οι πρώτες κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ..
Πιο αναλυτικά ο κύριος Σπυράτος τόνισε στο Αθλητικό Μετρόπολις:
"Οι επόμενες δύο μέρες αυτές είναι καταλυτικές. Θεωρώ ότι νωρίτερα από τις 20 Ιανουαρίου θα έχουμε τις ανακοινώσεις που πρέπει. Ο κύριος Οντέι δεν έχει έρθει ακόμη. Είχε κάποιες δουλειές που δεν μπορούσαν να αναβληθούν. Σύντομα θα είναι εδώ. Πιστεύω ότι Τετάρτη ή Πέμπτη να έχουμε μία καθαρή εικόνα για το πότε θα έρθει. Οπότε οι εξελίξεις θα υπάρξουν, λογικά, από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας."
"Ο Οντέι είναι σε σταθερή επικοινωνία με τον κύριο Ζαγοράκη. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ είναι πλήρως ενημερωμένος και μπορείτε να μιλήσετε και μαζί του για περαιτέρω λεπτομέρειές. Έχει προσωπική σχέση με τον Οντέι και ξέρει κάθε τι που βρίσκεται και ποιες εξελίξεις υπάρχουν. 
"Δεν υπάρχει κάποιο εμπόδιο ή κάποιο νέο στοιχείο που να έχει αλλάξει τα πράγματα. Με διαβεβαίωσε ότι θα έρθει και τα πράγματα θα οριστικοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη. Τα πράγματα είναι απλά. Περιμένουμε τον ίδιο να ενημερώσει τον κόσμο."
Ναι τους ενδιαφέρει να φτιάξουν ένα γήπεδο. Οι αγοραστές το σκέφτονται, η ΠΑΕ δεν έχει προτείνει κάτι. Ο ΠΑΟΚ γνωρίζει για τις προθέσεις τους. Βέβαια, δεν έχουν μιλήσει επίσημα με τον Ερασιτέχνη. Είναι θέμα που ακόμη επωάζεται. Δεν πιστεύω ότι ο Ερασιτέχνης θα σταθεί εμπόδιο. Αυτή η προοπτική ενδιαφέρει όλους τους ΠΑΟΚτσήδες."
Αφού όλα βαίνουν καλός κατά τι δηλώσεις τους,γιατί δεν έχουμε δει ακόμη το χρώμα του χρήματος?
Γιατί κάνουν την μία ανακοίνωση πίσω από την άλλη χωρίς να έχουν δεσμευθεί επίσημα?
Γιατί γίνονται μόνο αναφορές σχετικά με το ενδιαφέρον τους για κατασκευή νέου γηπέδου?
Γιατί ο επίσημος ΠΑΟΚ δια μέσου του προέδρου του δεν παίρνει θέση, σταματώντας τις όποιες φημολογίες και λόγια του αέρα?
Τέλος οι τζάμπα μάγκες... Το τζάμπα πέθανε....Αν οι υποψήφιοι επενδυτές αποσκοπούν σε διαφήμιση καλό θα ταν να πληρώσουν πρώτα...Ο ΠΑΟΚ είναι πάνω απ όλους και απο όλα, πόσο άλλωστε απο κάποιους που δεν τους έχουμε δει τι χρώμα έχουν...
Εμπιστευόμαστε τον πρόεδρο μας αλλά η υπομονή μας έχει εξαντληθεί... Ο λαός του ΠΑΟΚ έχει καεί πολλές φορές γιαυτό και είναι σε αναταραχή.
Δεν πιστεύω ότι αν τελικά δεν έρθουν οι επενδυτές, γεγονός που όσο περνούν οι μέρες τόσο πιο πιθανό είναι, ότι θα ρθεί το τέλος...Όχι!!! Ο ΠΑΟΚ θα βρει τον δρόμο του με τον ένα η τον άλλο τρόπο. 
Το μόνο που με τρομάζει και με ανησυχεί ιδιαίτερα είναι η 21η του μήνα, και οι πιθανές αντιδράσεις μεγάλης μερίδας του κόσμου,που στα τόσα βάσανα που έχει, βρήκε το θέμα των επενδυτών σαν λύτρωση για τα προβλήματα του...Ο ΠΑΟΚ είναι ως γνωστό, πρώτα ιδεολογία και στάση ζωής και μετά ένα αθλητικό σωματείο. Γι αυτό και προσωπικά προσβάλλομαι από την αναβλητικότητα και τους λάθους χειρισμούς και των δύο πλευρών....Μακάρι στο τέλος όλα να πάνε καλά αλλιώς προβλέπεται ένα καυτό 20 ήμερο....

πηγή Αθλητικό Metropolis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου