Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΡΩΜΟΣΚΟΥΛΗΚΑ ΑΝΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΣΑΣ!!!

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ήταν εκείνη που δικαιώθηκε από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ στην υπόθεση της ένστασης που κατέθεσε ο Άρης.Ο αθλητικός δικαστής που ούτε καν άκουσε τα επιχειρήματα της πλευράς του Άρη επέβαλε πρόστιμο στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ ύψους 2200 ευρώ.
Πρόκειται για απόφαση που ελήφθη με βάση το άρθρο 18 παράγραφος 1 και 2α μία ποινή που αφορά τους υπεράριθμους φιλάθλους, χωρίς φυσικά να σχετίζεται το όλο ζήτημα με το κύρος του αγώνα. Ουσιαστικά και ο αθλητικός δικαστής αποφάσισε ότι την κύρια ευθύνη για τους λίγους υπεράριθμους δεν την είχε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αλλά ο κομισάριος και ο παρατηρητής που δεν ενήργησαν εκείνη την στιγμή όπως ακριβώς όφειλαν.
Στην ουσία και όσον αφορά αυτό το παιχνίδι και τις προεκτάσεις του, ο ΠΑΟΚ κατανίκησε τον Άρη σε όλα τα επίπεδα. Τον κέρδισε αγωνιστικά, στην ουσία αλλά και στις εντυπώσεις. Τον κέρδισε μέσα στον αγωνιστικό χώρο με 79-74, τον κέρδισε σήμερα το πρωί και με την αποβολή των Δαμιανίδη – Βουρτζούμη από την διαδικασία της εκδίκασης, τον κέρδισε και με την απόφαση που δικαιώνει 100% τις θέσεις του.
Η προσπάθεια του Άρη έπεσε στο κενό. Η προσπάθεια να κερδίσουν έναν αγώνα στα χαρτιά απέτυχε παταγωδώς. Όπως όλοι αντιλαμβάνονται η διοίκηση Δαμιανίδη είναι διπλά εκτεθειμένη και στην πλευρά των φιλάθλων του Άρη, οι πιο πολλοί εκ των οποίων δυσφόρησαν από την προσπάθεια να κερδηθεί ένας αγώνας στα χαρτιά.
Στο κενό έπεσε και η προσπάθεια κομισάριων και παρατηρητών οι οποίοι ήταν και οι μόνοι που τιμωρήθηκαν. Είναι πολλοί σε αυτή την υπόθεση που έσκαψαν έναν λάκκο και στο τέλος έπεσαν οι ίδιοι μέσα…  
Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόντες από πλευράς Αρη, ήταν οι Δαμιανίδης και Βουρτζούμης, προκειμένου να κάνουν γνωστές τις θέσεις της ομάδας τους, αλλά ο δικαστής, αποφάσισε ότι δεν έχουν κάποιο λόγο να τις παρουσιάσουν στο δικαστήριο και τους απέβαλλε από τη διαδικασία.
Τελικά το μόνο που κέρδισαν ήταν να ξεφτιλιστούν Πανελλήνια για ακόμη μια φορά, δικαιολογώντας στο έπακρο τον χαρακτηρισμό σκουλήκια η ρουφιάνοι. Δεν πειράζει ερπετό, αποκόμισες άλλη μια ιστορία προπαγάνδας την οποία θα διηγήσε στα super-ο-σκυλα μετά από καμία 10αρια χρόνια, παίζοντας το και πάλι θύμα...Άντε και καλή σας όρεξη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου